E-mail life@bethechangebg.com

Отзиви за ПРОЕКТ ЗДРАВЕ

ПРОЕКТ ЗДРАВЕ е най-вълнуващото Житейско Приключение, които съм изживявал!

С всички отзиви и в снимки може да се запознаете от фб страницата на ПРОЕКТ ЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ - 7те елемента на Здравето с Ади и Милен Цанови - надникни тук: https://www.facebook.com/projecthealthbulgaria 

 

Радка Коева

Здравейте, Ади и Милен Цанови!

БЛАГОДАРЯ за прекрасните дни изпълнени с невероятни преживявания в къщата на ПРОМЯНАТА, Проект ЗДРАВЕ България – Ултрапревенция  7-те елемента на здравето с Ади и Милен Цанови

Пътувайки за хотел Апостолите в прекрасния Пирин, се опитвах да визуализирам как ще премине живота ми следващите две седмици. Имах достатъчно време да мисля в детайли, все пак това са 750 км. път. Това което преживях надхвърли очакванията ми. Още с пристигането в двора на хотел Апостолите, бях впечатлена от прекрасното място, което сте избрали, без в този момента да знам за проучването и усилията , които сте положили в подбора, включително и радиестезични умения, за да намерите зона без геопатогенно излъчване .

Прекрасен хотел като че ли специално проектиран за такива преживявания. Всяка вечер заспивах с усмивка от преживяното през деня на фона на песента на реката, която минава под терасата на стаята ми. А сутрин като се събудя тази песен е първия звук с който започва деня изпълнен с аромат на билков чай, йога, кардио упражнения /батута ми стана любим/ с много смях и дихателни практики. Как неусетно става време за обяд , където отивах с чувство , че първо ще си доставя удоволствие на душата чрез сетивата. Масата аранжирана с специален подбор на прибори, салфетки, подноси, красиви шарени купички за любимите сосчета, прекрасно допълнение на вкусната храна. Менюто изключително добре балансирано и внимателно подбрани „чисти“ продукти. Оценявам много високо старанието ви в специалната подготовка на уникалните комбуча сокове с различни аромати и вкусове както и прекрасния зелев сок, всичко това поднесено ежедневно без ограничение. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Душата ми празнуваше и с нетърпение чаках следобедните срещи с Ади, заредена с химикал и тефтер и вечния приятел – бутилката с алкална вода. Тези срещи - разговори – лекции бяха изключително полезни за мен. Да получиш знание от преживелия, от опита е незаменимо! Всичко това допълнено с богатата библиотека с книги със свободен, 24 часов достъп. От тогава до сега вече няколко пъти си препрочитам записките. Това е ценност. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Щастлива съм , че всички ние, участниците в този проект ЗДРАВЕ бяхме съмишленици. Това направи разговорите откровени, сърдечни и много полезни за мен. Разбрах, че всичко е невъзможно, докато някой не го направи. Съгласна съм с Нелсън Мандела. БЛАГОДАРЯ ВИ СЪМИШЛЕНИЦИ!

И сега за всички мои приятели, колеги за които през тези две седмици изчезнах от социалните мрежи и от телефона и имейлите  - ДА ! бях в секта! Пожелайте си и вие такава секта! Прекрасно е!

Ади и Милен вие наистина организирате живота си около своята страст, превръщате страстта в история, а след това превръщате тази история в нещо още по – голямо – нещо което ИМА ЗНАЧЕНИЕ! Благословени да сте!

Успех! Суралая!!!

С огромна благодарност,

Радка Коева

Гр. Добрич

 

Валерия Жекова

През тази трудна година прекарах с Ади и Милен повече от 5 седмици - три през февруари и 16 дни през октомври. След двата захода се чувствам преродена - здрава, силна, пълна с енергия и като бонус с пробудено чувство за хумор!

Харесвам ги тези мили хора :) - тя е вулкан от енергия, той - море от спокойствие и мъдрост.

През април пак ще бъда с тях.

 

Вики Христова

За мен ПРОЕКТ ЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ беше РЕСТАРТ-за втори път!
Благодарна съм за всеки един момент, за всяка емоция, енергия и споделеност.
Щастлива съм, че имах възможността да се срещна с всички Вас, мили хора-ОБИЧАЩИ ЖИВОТА и вярващи в Любовта!!!

 

Цани Йорданова

Привет на всички, които не се страхуват да излязат извън зоната си на комфорт. ПРОЕКТ ЗДРАВЕ е за хората, които мечтаят дръзко и смело вярват, че Няма начин да няма начин...

Трудно е да се опише преживяването ПРОЕКТ ЗДРАВЕ, то трябва да се изживее от първо лице.

Благодаря на тасманийския кардио звяр Ади, мастър Милен, йога-гуру Стефи, екип "апетитно с Ники" и "релакс Митко", за тези две вълшебни седмици, след които вече нищо не е същото, а много по-добро!

До нови срещи през април 2021!

 

Мария и Атанас Колчеви-Йотови

За нас проект здраве беше едно изключително изживяване, в което се срещнахме с прекрасни хора, съпричастни и гледащи в една и съща посока като едно семейство! Толкова позитивна енергия, любов към живота и смях!! Благодарим ви Ади, Милен и Стефи за емоциите, за отдадеността и за това, че ни вдъхновявате и ни показвате как да бъдем силни и да следваме пътя на здравето!

 

Силвия Паунова

Прекрасни хора!

С усмивка и с цялото си сърце отново изказвам благодарността си към вас! Приятелството ни премина през няколко етапа, винаги бидейки първи опит и за вас, и за нас:

- започна "дистанционно" през месец април 2020 г. с онлайн включвания Ко Самуи-Ямбол – положихме основите;

- премина през няколко онлайн програми през май и юни 2020 г. (Онлайн Проект Здраве България и Онлайн Лекции с Ади) - всяка, от които ме обогатяваше и ми даваше все повече знания и увереност за пътя, по който съм поела;

- премина през едно невероятно гостуване в Гърция през юли 2020 г., по време на което се чувствах като малко дете, което тепърва опознава света, или както казва Валерий Синелников "Стана ми интересно да живея!"

- и стигнах до октомври 2020 г., когато се включих в Проект Здраве България!
По време на тези две седмици в ПРОЕКТ ЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ аз се срещнах с други ваши последователи, с които вървим по един път; с други ПОБЕДИТЕЛИ, извървели пътя; успях да почерпя знания и опит не само от вас, но и от тях; да създам нови истински приятелства; да се докосна ЛИЧНО до прекрасната и фина Стефи, която и до днес всяка сутрин каня в дома си онлайн и с която продължавам да практикувам йога. Правих яко кардио с Ади, което винаги предизвикваше усмивки и прекрасно настроение. Дихателните практики с Милен край реката бяха супер освежаващи и зареждащи. И, да, два пъти студувах и в реката - нещо, което ми се струваше невъзможно. НО С ВАС НЕВЪЗМОЖНОТО СТАВА ВЪЗМОЖНО! Смях, прекрасно настроение, зареждащи лекции, Творчески и Артистични вечери, походи из Пирина, велопоходи - предизвикахте ме да изляза извън "Матрицата", да разчупя рамките, да се отдам на "тук и сега" и да се забавлявам искрено, по детски. Заедно с всички полезни практики и занимания вие намирахте време да поговорите с всеки от нас, да приготвяте прекрасни сокове и смутита, да предлагате невероятно вкусна и полезна храна, приготвена от Николета Колева и екипа, а изключителните масажи на кинезитерапевта Димитър Калъчев отпускаха тялото ми.
И казано накратко, НАЙ-ЯКИТЕ, ЗАРЕЖДАЩИ И ПОЛЗОТВОРНИ ДВЕ СЕДМИЦИ! БЛАГОДАРЯ! Обичам ви!

 

Анна Иванова

Ади и Милен,

ПРЕКРАСНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ! Каквото и да кажа ще е с БЛАГОДАРНОСТ! Благодаря за ГРИЖАТА, благодаря за ЗНАНИЯТА, благодаря за СМЕХЪТ с който закуско-обядо-вечеряхме! Благодаря за прекрасните ХОРА с които се запознах. Благодаря на Стефи за сутрешния тонус и заряд, който ми даваше, малко след, което връхлиташе онази "луда" жена с чието присъствие се изпълваше залата (Ади), крещейки "добро утро" (още кънти в главата ми) и ни разказваше разни "фамилни истории" с кардиото. Благодаря за стимула, който ни давахте на всеки преход (онази кутия с най-вкусни бонбони евър, скрити в багажника на колата, малцина знаехме местонахождението им) в края на прекрасния ден! Благодаря за дребните неща, за споделеността, за сутрешния чай, за вечерната комбуча, за разказите, за разговорите...

Благодаря Ади и Милен

Благодаря Стефи

Благодаря Мите

Благодаря Ники

 

Цвети Царска

Мили АдииМилен и Стефи Цанови!

Мили приятели поели по пътя на Промяната.

Проект Здраве е приключение, вдъхновение, знание, промяна. За мен беше невероятно преживяване в Къщата на промяната.

Благодаря ви АдииМилен и Стефи , че ми показахте, че това, което ни свързва е Любовта. Любовта към нашата дълбока същност, която носим скрита в нас, и която се разгръща под формата, наречена живот.

Вие ми показахте чрез йогата с нежната и гъвкава Стефи, чрез интензивната кардио гимнастика, но винаги ухилена с Ади и чрез замайващото дишане с Милен кои са липсващите елементи в пъзела, които ще направят здравето на всеки пълно и цялостно.
Вие мили хора ми показахте, че всичко е Тук и Сега, че най-силният момент е настоящият момент.

Благодаря за уникалното по своята красота място в Пирин планина, където се проведе програмата.

Благодаря за топлото и уютно отношение на целия персонал.
АдииМилен и Стефи, огромно благодаря, че ме вдъхновихте да осъзная, че има само една причина на Живота и това е Любовта, и нашето здраве може да бъде само и единствено израз на нейния Живот.

Благодаря, благодаря, благодаряяяяяяяя!!!!!!!

 

Елизабет и Васил Малешкови

Проект “Здраве” е една сбъдната мечта. Още при първата ни среща с Ади и Милен на един от семинарите осъзнахме, че това е пътя, по който искаме да вървим. Нямаше и секунда съмнение. Нашата промяна започна тогава и до днес участието в проект Здраве е естесвеното продължение. Преживяването няма нищо общо с никой от познатите ни формати, фокусирани върху здравето. Изпълнен с активности и емоции, проект Здраве няма аналог в преобразяването на живота ни. Не случайно не изпускаме всяка възможност за участие, независимо от обстоятелствата. Средата е такава, че всякакви притеснения и тревоги остават на заден план. Напълно непознатите участници се превръщат в неизменна част от ежедневието ни и ставаме едно голямо семейство, вибриращо на една честота. А локацията на проект Здраве и енергията, с която е изпълнено, зареждат сетивата до състояние, в което се чувстваш като прероден. Подборът на практиките и прецизното им изпълнение дават възможност да стигнеш до неочакваните възможности на своето тяло.
За нас Вие сте Будители за здрав и пълноценен живот!
Последвахме Ви в Тайланд, след това до Пирина ( там, където Бог се разхожда), както ти Ади обичаш да казваш:) и ще Ви следваме и занапред, защото внасяте Светлина в нашият ЖИВОТ!

 

Яница и Йордан Иванови

Приятели, АдииМилен!Ние, сем. Иванови, бихме искали да ви благодарим от сърце за възможността дабъдем част от Проект Здраве България! Едно невероятно приключение, което нипромени положително завинаги. Сега гледаме света по един друг, по-хубав начин. Очите ни са изпълнени с надежда, позитивизъм, много знания и както казва автора в една любима за нас книга: „Стана ми интересно да живея!“ Проект Здраве България за нас беше, най-меко казано, невероятно, позитивно, зареждащо и вдъхновяващо изживяване, което препоръчвам горещо на всеки пробуден и пробуждащ се! Запознахме се с прекрасни хора, които ще останат в сърцата ни! Не се бяхме смяли така от години! Ади, заслугата изцяло е твоя, невероятно забавна, с уникално чувство за хумор!:) АдииМилен вие ни пробудихте! Вие сте нашите Будители и Вдъхновители! Бъдете здрави! Прегръщаме ви и ви целуваме!

Роса Табанова - Пловдив

Проект Здраве България, благодаря, благодаря, благодаря !!! Семейство Цанови, благодаря, благодаря, благодаря!!! Благодаря Ви за това, че с проект Здраве България ми дадохте нов път в живота, по- чист, по-осъзнат, правилен и вдъхновяващ за мен и семейството ми! Затова че ми дадохте възможност за промяна, възможност за израстване, във всяко едно отношение! Ще помня това изживяване завинаги, ще го препоръчвам горещо, защото наистина вярвам че това е верния път !!! БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ !!!

 

Светли Бузова

Здравей, Ади! 

Ето обещаният отзив от мен, споделен с обич!

За втори път тази година заедно със семейство Цанови по пътя на Промяната! Аз вървя по този път вече четири години, но когато до теб са Ади и Милен това е Безценно! 

Благодаря ви, приятели! 

Благодаря ви, че не спирате да обичате, да пробуждате, да вдъхновявате, да учите, да споделяте, да усмихвате и да "заразявате" със здраве!

Благодаря за възможността да намеря нови приятели!

Благодаря за вкусната жива храна! 

Благодаря за спортната мотивация!

Благодаря за творческите и артистични моменти!

Благодаря за многото смях и закачки!

Ако искате да изживеете всичко това заедно с нас, предстои месец Април 2021. Аз ще бъда там.

Бъдете Промяната! 

Бъдете Здрави!

Прегръщам ви!

 

Поли Петкова

Прекрасни и мили хора!

Проект ЗДРАВЕ  България, вече слава на Бога, се осъществи успешно и даде възможност на много нуждаещи се и търсещи път към здравето съмишленици, да се докоснат до това вълшебно изживяване.

Всички ваши усилия, в името на всички нас, сбъднаха моята най-голяма мечта - да стана горд собственик на ПЪРВАТА ОРАНЖЕВА ФЛАНЕЛКА НА МИЛЕН, човекът пример за мен, който следвах неотлъчно по пътя на жестоката битка и ДА... И АЗ ПОБЕДИХ, с много много усилия, знания, които ми дадохте и труд.

Истински ви се възхищавам на хилядите ви добродетели, на качествата, които притежавате, на умението да сплотите като едно семейство напълно непознати хора, всеки носещ своята болка и борещ се в своята битка. Възхищавам се на тази топлина и уют, които създавате с лекота, пренасяйки ни далеч от всичко съществуващо, далеч от всичко грижи и тревоги, изпълващи сърцата ни с Вяра, Надежда и Любов.

Благодаря ти АДИ, НА ПЪРВО МЯСТО СА ОГРОМНАТА ДОЗА СМЯХ ЕЖЕМИНУТНО, с която започваше и свършваше денят ни, за ОТДАДЕНОСТТА ти на всички нас денонощно, за ОГРОМНАТА ДОЗА ПОТ на всички кардио уреди, за всички ЗНАНИЯ, които нестихващо споделяше с нас всички тези дни заедно, за ТЪРПЕНИЕТО, с което ни даряваше и караше всеки един от нас да повярва в силите на собственото си тяло, за да постигнем недостижимото, благодаря ти за СЪВЕТИТЕ, които даваше винаги и от сърце, благодаря ти за ВЯРАТА в мен и ПОДКРЕПАТА, без които моята победа нямаше да е реална.

Благодаря ти МИЛЕН, за  ПРИМЕРЪТ на човекът ПОБЕДИТЕЛ за всички нас, за ПОСВЕЩАВАНЕТИ ти към нас с практики, в света на ДОБРИНАТА, МИРЪТ и СПОКОЙСТВИЕТО, че ме научи ДА ОБИЧАМ СЕБЕ СИ, че няма по-важен човек от мен самата на тази земя, на кого дължа БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ, благодаря ти за ЦЯЛОСТНОТО ВКУСОВО БЛАЖЕНСТВО, посвещавайки ни с целият си екип в света на хубавата и здравословна храна за тялото, благодаря ти най-вече за това, че ОСВЕТЯВАШЕ пътят ми към ПОБЕДАТА с целият си натрупал опит.

Мило прекрасно СТЕФИ, ти си олицетворението на живо АНГЕЛЧЕ на земята. Не съм си и представяла, че ще срещна такъв човек като теб. Благодаря ти за  сутрешните ПРАКТИКИ, чрез които ни научи да се вслушваме в тялото си, да чуем мъничкото ни детско гласче, което винаги сме пренебрегвали, за УСМИВКАТА ти, която въпреки жалните ни погледи винаги грееше на лицето ти и с много ВЯРА в нас ни даваше сили да изпълним всички асани. Благодаря ти за това, че ни разкри СВЕТЪТ НА ЙОГАТА,  всеки ден с разнообразни практики, които до късно вечер подготвяше за нас с цялата си любов. Толкова млада, ала толкова мъдра душичка. Радвам се, че имам възможност да продължа да бъда всяка сутрин пред екрана си с теб и прекрасните ти практики да зареждат денят ми.

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ИЗБОРЪТ НА ПРЕКРАСНИЯТ ЕКИП, КОЙТО НИ ОБГРИЖВАШЕ С ЛЮБОВ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР.

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПРИКАЗНОТО МЕСТЕНЦЕ, КОЕТО ИЗБРАХТЕ ДА ОСЪЩЕСТВИТЕ ПРОЕКТ ЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ.

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА НОВИТЕ ПРИЯТЕЛСТВА. ВСИЧКИ ВИЕ МИ ЛИПСВАТЕ.

Това сте вие ЦАНОВИ:

ЛЮБОВ

ЗАДРУЖНИ

ПРИЯТЕЛИ

МЪДРИ УЧИТЕЛИ

СПОДЕЛЯЩИ

С НЕОПИСУЕМО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР

ПОДАВАЩИ РЪКА НА ВСЕКИ

ЧОВЕЧНИ

ИСКРЕНИ

СЕМЕЙСТВО...

... и още многооо

ТОВА Е ВАШАТА МИСИЯ и наша Божия Благословия. Щастлива съм, че имах възможност отново да бъда част от този СВЯТ ЗДРАВЕ и чакам с нетърпение месец АПИЛ за ПРОЕКТ ЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ 2021.

ДО НОВИ СРЕЩИ, ПРИЯТЕЛИ!

 

Пепи Генчев

Лично за мен Проект Здраве беше Великият Граал, който намерих точно в този момент от живота ми. Сърдечно благодаря и дълбок поклон, обичам ви прекрасни хора. Вие ми показахте пътя, който ми е отреден да извървя оттук, нататък. Бъдете здрави и все така целеустремени в това, което правите.

 

Стефи и Цецо Найденови

Здравей Ади, Милен, Стефи! Още не можем да преосмислим какво преживяхме с вас и целия заход едно. Запознахме се с вас уникално семейство, с хора който не знаехме , че съществуват, получихме нови знания, усвоихме нови техники, спортувахме, хранихме се здравословно. Добихме представа за един нов стил на живот - пълноценен, здрав, смислен. Благодарим за споделения опит, невероятната организация и страхотното преживяване които ни дадохте!

 

Венета Вичева

Здравейте хора, променящи здравето си! Имах удоволствието и възможността да присъствам в Проект Здраве. Бях 2 заход. Искам да кажа на всички. Ако имате възможност присъствайте през април 2021 г. Страхотно е семейство Цанови. Отвориха света за мен. Ади я слушах с удоволствие, когато ни говорише за здраве, Милен ме научи да дишам, а чрез йогата на Стефи станах по-гъвкава. Вечерите бяха страхотни и много весели. Видях едно сплотено и много обичащо се семейство, силни и волеви хора, обичащи много живота. Благодаря им за всичко от сърце. Бъдете здрави!

 

Силвия Попова

Проект Здраве 7 те елемента е най якото преживяване, което съм имала през последните години. АдииМилен вие сте будители и вдъхновители. Поклон.

 

Недка Стойкова

Участието ми в Проект Здраве България, даде ново начало в Живота ми, макар, че съм на 66. Любимите ми същества ме мотивираха, а АдииМилен ме вдъхновиха за коренната промяна! Благодаря Ви,че Ви има и че решихте да споделите вашето знание, сила и надежда в името на здравето и живота! Вярвам, че хората с будни и търсещи умове ще припознаят Вашата мисия и кауза за свои и ще продължат делото Ви! Успех!!!!

 

Семейство Албена, Моника и Николай Николаеви

Скъпи Ади,Милен и Стефи,това бяха най-вълнуващите 14 дни!Забавлявахме се и се смяхме от сърце като малки деца.Припомнихме си кои са важните неща в живота, научихме се как да превъзмогнем здравословените проблеми!Огромно благодаря за тези незабравими дни ще останат завинаги в сърцата ни. Благодарим и на Николета за прекрасните веган ястия.

 

Орлин Пашомов

ОРЛИН ПАШОМОВ Проект здраве е едно красиво, зашеметяващо приключение в пълният смисъл на думите. Изживях нещо което бе незабравимо и прекрасно. Всичко беше толкова наситено с пъстрота като прекрасните систематизирани лекции на Ади за здравословният начин на живот и изцеждащите ,но безкрайно забавни кардио тренировки, незабравимите приключения по време на походите сред природата, мотивационните разговори с Милен и неговите безценни дихателни практики , (толкова непознати за мен до сега), вълшебните часове по йога с толкова крехкото и лъчезарно създание Стефи, уникалните масажи на Митко и зашеметяващите ястия на Николета, че по едно време спрях да записвам и започнах да събирам с пълни шепи :щастие, смях, удоволствие ,приключения и приятелства. И най хубавото е, че се научаваш как да бъдеш, здрав, смел и много ,много щастлив, да слушаш на първо място себе си и да живееш ,а не да съществуваш. Благодаря ви от все сърце -бяхте прекрасни- Ади, Милен, Стефи, Целият екип на проекта и всички участници ,с които имах честта и удоволствието да споделя тези незабравими дни. Очаквайте ме отноовоооо……

 

Драгомир Големанов

Благодаря за невероятните две седмици в Проект Здраве и за шанса да бьда сред участниците в захода. За наученото и личният ви пример.
Благодаря на всички участници в Проекта за това, че споделяйки историята си ме направиха уверен за промяната в живота ми.
Желая ви крепко здраве и много години занапред.
Ще се радвам да участвам и в някои от следващите Проекти.
Поздрави
Драго

 

Станка Черкезова

БлагоДаря, мили хора, АдииМилен. За всеки ден споделен с мен. За търпението, за емоцията, за знанията. Благодаря, че живота ме срещна вас и заедно вървим по пътя на Промяната към Здравето.

БлагоДаря за най-смислените дни в живота ми.

БлагоДаря от сърце!