E-mail life@bethechangebg.com

Как се кандидатства за Програмата

Добре дошли в Епицентъра на Здравето!

Всеки желаещ да разбере повече за нашата Оздравителна Програма (стойност, подробности по заходите и др.), може да се свърже с нас на имейл: life@bethechangebg.com.

В този свой имейл ние ще очакваме желаещият да ни разкаже за себе си по-подробно и най-вече да отговори на:

Защо искате да се включите именно в нашата Програма? 

На колко сте години?

Самостоятелно подвижен ли сте?

Разкажете ни за вашите предизвикателства, пробудили желанието ви за Промяна.

Посочете вашия телефон за връзка.

(Можете да споделите с нас всичко, което сметнете за необходимо, че трябва да знаем за вас. За нас е важно още в самото начало поне малко да ви опознаем.)

Важна информация, свързана с нашето желание да обърнете прецизно внимание на опознавателния процес, който за нас е вид индикация от ваша страна, че и вие се отнасяте към нашата Оздравителна програма толкова отговорно и сериозно, колкото и ние като нейни идейни вдъхновители и реализатори. 

Ние отлично знаем, че стойността на дадено нещо е от решаващо значение за това дали то ще се осъществи или не. Ала целта не е просто да получите знание за тази стойност, а да се запознаете с подробностите, които запълват нейното съдържание. Също така за нас е важно да получим знание защо искате да се включите в Програмата ни. Да, нашата Програма е една чудесна възможност да се разходите до Страната на вечно усмихнатите хора, ала това, което предлагаме ние е нещо много по-сериозно и отговорно от просто разходка. 

За нас също е важно кой стои насреща, проявявайки интерес към Програмата и нейните ползи. Вярваме разбирате, че, както вие искате да ни изберете и опознаете, така и ние имаме право до ви опознаем и изберем. Вярваме разбирате, че в Къщата на Промяната ние ще живеем (!!!) заедно - ние ще сме едно Семейство за определен период от време. Ако интересуващият се не положи усилия, за да сподели с нас своите намерения към Програмата и доброволното си съжителство с нас 23 дни, то няма да им никакъв смисъл да продължим да общуваме, тъй като ние залагаме на карта нещо много по-ценно от стойност и присъствие. Ако човек е в невъзможност да положи толкова малки първоначални усилия за нещо толкова важно, то как по време на Програмата, а и преди нея – по време на подготовката в България, а след завръщането си у дома, ще успее да се съсредоточи върху важното – смисленото и даващото резултати. 

След запознаването ни с писмото на желаещия, ще последват няколко процедури, които ще ангажират и двете страни с внимание. Желаещите обезателно трябва да споделят дали имат намерение да се включат сами в Програмата или с някого заедно. И, ако решат да са с някого заедно, то ние очакваме да опознаем и "другата" половинката. Т.е. и "половинката", независимо може би от различните подбуди (просто съпровожда), следва да ни позволи да го опознаем и да се запознаем с личните му подбуди да подкрепи нечие решение за включване в Програмата ни. Или: вие търсите Здравето, защото имате здравни проблеми към момента на кандидатстване за Програмата ни, а вашият партньор иска да ви подкрепи без да има здравни неразположения. Ние ще очакваме вашият партньор да ни разкаже за себе си. 

Ние, Ади и Милен, се ангажираме да поканим всеки един участник, заявил конкретно своето желание за участие, на лична среща. За нас е важно да се опознаем, да станем Приятели, преди да се отправим на път заедно в едно съвместно житейско Приключение, което ще остави трайни следи в съзнанието на всеки един от нас.

До Програмата се допускат лица и от други националности (чужденци), ако са съпроводени от техните половинки, които да се ангажират с помощ в превода на идеите на Програмата преди и по време на нейното провеждане. Ние, Ади и Милен, говорим отличен английски и блестящ руски език. Ала за нас ще е много трудно да отделяме по едно и също време внимание в споделяне на информация на български и други език или езици, той като това практически е невъзможно. Затова и молбата ни е да има съпровождащо лице, което най-добре също да се променя, ако гостът от чужбина е водещ в решението си да участва в Програмата. Всъщност, всеки прекрачил прага на Къщата на Промяната, следва да се промени.

До Програмата не се допускат лица под 18-годишна възраст.

 

Добре дошли в Епицентъра на Здравето!

Добре дошли в нашата Оздравителна Програма на Остров Ко Самуи - Тайланд!

В нашата съвместна Програма може да участва всеки един човек, който по една или друга причина иска да припознае Промяната за свое ежедневие, или човек, който вече го е сторил, ала иска да е сред Съмишленици, които да му дадат още кураж да продължи напред. Нашата програма не е санаториум, а Активна програма с ежедневни ангажименти-практики, в които той участва лично и активно  по волята на своя избор и според резултатите, които иска да постигне по време на своето пребиваване, оставайки насаме със себе си у дома. Нашата Програма има социален статут на съвместно съжителство, за което всички Участници си поделят разходите по това съжителство с всичките съпътстващи материали и услуги, които са част от замисъла на Програмата за нейното изпълнение в името на това съжителство. Нашата Програма няма икономически изгоден статут. Тя се провежда по наше лично желание да помогнем на други хора да подобрят своя Живот в Здраве и щастие. Тази наша Програма има общо единствено и само с нас, Ади и Милен, които се срещнаха с диагнозата рак и "Имате шест месеца живот!", и личния опит към ПОБЕДАТА НАД БОЛЕСТТА. Тази Победа се осъществи изцяло без помощта на конвенционалната медицина. Тя се осъществи: четете нашите Три Книги за Здраве. С тях можете да се запознаете от страниците на нашия сайт: www.bethechangeretreat.com