E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

Как се кандидатства за + THE NEXT LEVEL

 

Как се кандидатства за + THE NEXT LEVEL!

Всеки желаещ да разбере повече за нашата Оздравителна Програма + THE NEXT LEVEL (стойност, подробности по дати, организация, провеждане  и др.), може да се свърже с нас на имейл: life@bethechangebg.com. В този свой имейл ние ще очакваме желаещият да ни разкаже за себе си по-подробно и най-вече да отговори на:

Защо искате да се включите в + THE NEXT LEVEL? 

На колко сте години?

Сам или с някого бихте искали да се включите в Програмата?

Разкажете ни за вашите предизвикателства, пробудили желанието ви за + THE NEXT LEVEL?

Посочете ни ваш актуален телефон за връзка и ваш имейл.

(Можете да споделите с нас всичко, което сметнете за необходимо, че трябва да знаем за вас. За нас е важно още в самото начало поне малко да ви опознаем. Очакват ни две седмици заедно, една Коледа и Посрещане на Новата 2021 Година. Добре е да се запознаем предварително.)

https://bethechangeretreat.com/uploads/other/news_562ad4d020f943b9c002ca19ea2b6ace.jpghttps://bethechangeretreat.com/uploads/other/vosklitsatelnyiy_znak.jpgВажна информация, свързана с нашето желание да обърнете прецизно внимание на опознавателния процес, който за нас е вид индикация от ваша страна, че и вие се отнасяте към нашата Оздравителна програма толкова отговорно и сериозно, колкото и ние като нейни идейни вдъхновители и реализатори. 

Ние отлично знаем, че стойността на дадено нещо е от решаващо значение за това дали то ще се осъществи или не. Ала целта не е просто да получите знание за тази стойност, а да се запознаете с подробностите, които запълват нейното съдържание. Също така за нас е важно да получим знание защо искате да се включите в Програмата ни. Да, нашата Програма е една чудесна възможност да се разходите до Страната на Вечно усмихнатите хора, ала това, което предлагаме ние е нещо много по-сериозно и отговорно от просто разходка. Нашата първа и втора програми, а вече и трета (проведени през 2018, 2019 и 2020), ни дадоха ясното знание, че хората идват по различни причини, ала най-важната е, за да открият Пътя към своето изконно Здраве.

За нас също е важно кой стои насреща, проявявайки интерес към Програмата и нейните ползи. Вярваме разбирате, че, както вие искате да ни изберете и опознаете, така и ние имаме определено право до ви опознаем и изберем. Вярваме разбирате, че ние заедно ще бъдем рамо до рамо в това Спортно Приключение за всички сетива  -  ние ще сме заедно всеки ден за определен период от време. 

Ако интересуващият се не положи усилия, за да сподели с нас своите намерения към Програмата, то няма да им никакъв смисъл да продължим да общуваме, тъй като ние залагаме на карта нещо много по-ценно от стойност и присъствие. Ако човек е в невъзможност да положи толкова малки първоначални усилия за нещо толкова важно.

https://bethechangeretreat.com/uploads/other/5167671844b26432c9acbjpg.jpg

След запознаването ни с писмото на желаещия, ще последват няколко процедури, които ще ангажират и двете страни с внимание. Желаещите обезателно трябва да споделят дали имат намерение да се включат сами в Програмата или с някого заедно. И, ако решат да са с някого заедно, то ние очакваме да опознаем и "другата" половинката. Т.е. и "половинката", независимо може би от различните подбуди (просто съпровожда), следва да ни позволи да я/го опознаем и да се запознаем с личните му подбуди да подкрепи нечие решение за включване в Програмата ни.

Ние, Ади и Милен, се ангажираме да поканим всеки един участник, заявил конкретно своето желание за участие, на лична среща. За нас е важно да се опознаем, преди да се отправим на път заедно в едно Приключение, което ще остави трайни следи в съзнанието на всеки един от нас.

До Програмата се допускат лица и от други националности (чужденци). Ние, Ади и Милен, говорим отличен английски и блестящ руски език.

До Програмата се допускат и лица под 18-годишна възраст с техните Родители.

 

Добре дошли в още един Епицентър на Здравето на Ади и Милен Цанови!

+ THE NEXT LEVEL Ви очаква!