E-mail life@bethechangebg.com

закупи зелев сок за Здравето на твоя чревен микробиом

100% НАТУРАЛЕН ПРОБИОТИЧЕН ЗЕЛЕВ СОК ЗА ЗДРАВЕТО НА ТВОЯ ЧРЕВЕН МИКРОБИОМ!

Ако желанието Ви е да закупите ПРОБИОТИЧЕН ПАКЕТ МИСИЯ ЗЕЛЕ от продуктовата гама на Суралая Foods, следва да изпратите имейл на office@bethechangebg.com със следните данни:

Посочете: две имена + телефон за връзка + посочете начин на взимане:

а./ с куриер до вашия дом /доставката на квотата е за сметка на получателя/

б./ ще вземете от посочен от нас адрес /бул. Константин Величков - адресът ще се уточни допълнително/

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!! НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С НЕЯ!!! ПРАТКАТА СЕ ИЗПРАЩА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ! АКО ПРАТКАТА Е ПЛАТЕНА ПРЕДВАРШИТЕЛНО ПО ФАКТУРА, ТО ПОРЪЧВАЩИЯТ НЕ ОФОРМЯ СУМА ЗА ПРАТКАТА, А САМО ЗА ДОСТАВКАТА, КОЯТО СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ КУРИЕРСКАТА ФИРМА. АКО ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ НЕЙНАТА СТОЙНОСТ, СЛЕДВА ДА ОТПРАВИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИТВАНЕ КЪМ НАШИЯ ОФИС на имейл office@bethechangebg.com или по време на разговора, който ще проведете с член на Екипа, който потвърждава пратката към Вас. АКО ПРАТКАТА НЕ Е ПЛАТЕНА ПО ФАКТУРА ПРЕДВАРИТЕЛНО, ТО ТЯ СЕ ОФОРМЯ НА КУРИЕРА ПРИ НЕЙНАТА ДОСТАВКА + СТОЙНОСТТА ЗА КУРИЕРСКАТА УСЛУГА.

...четете и под снимката - какво съдържа ПАКЕТ ОТ МИСИЯ ЗЕЛЕ! 

 

 

 

 

 

 

Ето и какво включва 1 квотата Мисия зеле: 24 бутилки пробиотичен 100% натурален зелев сок с различни вкусове + 12 буркана с кълцано кисело зеле = 36 продукта!

Вкусове на зелевия сок: чист, с люта чушка, с хрян, с корен от глухарче, с джинджър 

*** Стойност на 1 квота от Мисия зеле: 360.00 /с ДДС/ за 36 ПРОДУКТА!

Най-често задавани въпроси

Въпрос: Как се оформя сумата?

Отговор: Всички заявки се оформят с обаждане по телефона от лице на Суралая Foods. Заотова е важно да посочите в заявката си телефон за връзка, на който да отговаряте. След този разговор по телефона се изпраща фактура за плащане на квотата или квотите, ако са повече от една.

Въпрос: Мога ли да купя само част от продуктите?

Отговор: Мисия зеле се продава само „в пакет“ - квота, посочен по-горе като количество и съдържание.

Въпрос: Мога ли да сменям соковете?

Отговор: Всяка квота има определено количество сокове, описани по-горе. Смяна и замяна не може да се осъществява. Сокът ни има лечебен ефект и вкусовете са подбрани именно с тази цел.

Въпрос: Колко ще ми струва куриера?

Отговор: Зависи на кой адрес се намирате – град, достъпност и др. Куриерската фирма може да ни даде отговор на този въпрос, след като се запознаем с Вашия адрес.

Въпрос: Мога ли да си взема квотата/квотите от някъде?

Отговор: Да. Разбира се. Ние ще Ви посочим адреса, ако това е Вашето желание. Имайте предвид, че квотата е близо половин багажник, и е добре да дойдете с някого, който да Ви помогне да я натоварите в автомобила си. Ние не поемаме ангажимент за товаро-разтоварни дейности. Моля да имате предвид това предварително и да не се сърдите, ако не окажем тази помощ.

Въпрос: Мога ли да получа фактура на фирма?

Отговор: Да, разбира се. Подайте ни фирмени данни.

Въпрос: Мога ли да платя без ДДС?

Отговор: Не може да платите без ДДС, тъй като нашата фирма е регистрирана по ДДС.

Въпрос: Мога ли да платя в брой без документ?

Отговор: Следва всеки, пожелал квота/квоти от Мисия зеле, да плати по банков път. Тоест: на всекиго му е нужен документ, независимо дали трябва фактура или не трябва.

Въпрос: Може ли да ми изпратите квотата/квотите в чужбина?

Отговор: Не изпращаме квоти до чужбина! Можете да поръчате на адрес в България, а Ваши близки да оформят пратката до Вас.

Въпрос: Как се консумира зелевия сок?

Отговор: Препоръчва се сокът да се пие по една чаша сутрин и по една чаша вечер от 150 мл в рамките на 21 дни за максимално добър лечебен ефект върху гастро-интестиалната флора и фауна. Както знаете, сокът от зеле има диуретично въздействие, и с него не бива да се прекалява, независимо колко вкусен и пивък е той. Сокът следва да се съхранява на тъмно и хладно място. С излагането на топло и осветено място сокът губи част от добрата си микрофлора - добра бактериална среда.