E-mail life@bethechangebg.com

нашият Екип в ПРОЕКТ ЗДРАВЕ

Идва времето на инакомислещите - на пробудените хора!

Стефани Цанова (Стеф)

Нашата голяма дъщеря се присъедини към Мисията ни УДОВОЛСТВИЕТО ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ! БЪДИ ПРОМЯНАТА! още през есента на 2014 година, когато ни застигна диагнозата „рак“.

Стефани беше нашият Йога Мастер в две Програми ПРОЕКТ ЗДРАВЕ на Остров Самуи. Стефи е и вдъхновителят на Yoga Inspiration Station. Нейните йгога практики вълнуват вече толкова много хора, които тя вдъхновява за по-здрав физически и душевно Живот.

Стефани е обвързана пряко и с нашата първа книга „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“ като един от нейните редактори на английската версия заедно с Керъл Фийлдинг. За нас, нейните родители, е огромна чест и гордост да я имаме до себе си в името на бъдещето на нашата Мисия, която тя ще предаде нататък в името на хората и Живота. 

 

Ради Кафелова (Кафи)

Ради се появи в нашия Живот покрай нашите професионални поприща. Не след дълго от нашето запознанство диагнозата „рак“ ни обвързва още повече, тъй като тя прие да бъде част от нашата Мисия Здраве в името на хората. Ангажиментите на Ради се свеждат до „всичко, от което се нуждае Мисията ни“. Нейната отдаденост на Здравето е забележителна, и ние сме благодарни да я имаме до себе си.

 

 

 

Краси и Цветан Цанови (баба Краси и дядо Цецо)

Родителите ни (на Милен) са до нас и помагат с гордост, и съпричастност на Мисията ни Здраве. Баба Краси и дядо Цецо се грижат изцяло за Мисия „Зелев сок за Здраве“. Те са винаги до нас и по време на нашите личните срещи (семинари) с нашите съмишленици, помагайки с каквото е необходимо на момента. Те имат и пълната грижа за нашия дом, и нашите пет мопса, докато ние се отдаваме на ПРОЕКТЗДРАВЕ.

Благодарността и обичта към нашите родители е огромна и безгранична.

Моите, на Ади, Родители си отидоха от този свят преди няколко години. 

 

 

 

Милена Цанова (Лени)

Нашата  малка дъщеря е музикален талант, който радва нашата Мисия Здраве с песни и танци на народите. Лени е създател и един от изпълнителите на химна на нашата Мисия "Хакуна Матата". Лени има ангажимент да подбира подходяща музика за нашите спортни програми, които са ежедневна част от нашия ПРОЕКТ ЗДРАВЕ.

За нас, нейните родители, е чест и удоволствие да я имаме сред нас, макар често и за кратко, поради музикалните проекти, които осъществява в дълги репетиционни дни и участия.

 

 

Керъл Фийлдинг (Каролето)

Нашата скъпа приятелка Керъл е с нас повече от 21 години. Държавно назначение от Кралство Британия преди години на нейния съпруг в България съвсем случайно я срещна с нашето Семейство.

Керъл победи диагнозата „рак на кожата“ през 2007 година. Тя се пробуди за своя Път на Промяната преди много години. Може би в това се таи и причината така силно и откровено да съпреживява нашата първа книга, в която разказахме нашата история с болестта „рак“. Тя е редактор на английската версия на книгата ни. Благодарение на нея и Стефани нашата книга ще помогне на хиляди да се пробудят за здрав и пълноценен Живот.

За нас е чест и удоволствие да я имаме сред нас.  

 

Кристина Иванова (Тиночка)

С Тиночка Живота ни запозна (с мен, Ади) в Руския камерен театър, в който заедно изиграхме няколко прекрасни спектакъла по А.П.Чехов.

Тя пое ангажимента да преведе нашата първа книга на руски език, за да имат възможност и нейните сънародници да се докоснат до Промяната. Тина вече е Майка на едно детенце, което обгрижва с ум и разум, и пробудена за собственото си Здраве и Здравето на своето Семейство.

Прекрасно е да я имаме сред нас.

 

 

 

Не сме много, но сме истински, сърдечни и отдадени на Мисията ни Здраве.

Но не сме и единствени, защото сред нас има още много пробудени хора, които по своему предават Здравето нататък. Техните „Екип Здраве“ са техните Семейства и Приятели.