E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

нашият Екип

Идва времето на инакомислещите - на пробудените хора!
 

Стефани Цанова (Стеф)

Нашата голяма дъщеря се присъедини към Мисията ни УДОВОЛСТВИЕТО ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ! БЪДИ ПРОМЯНАТА! още през есента на 2014 година, когато ни застигна диагнозата „рак“. Стефани е ръководител на нашия Оздравителен център в София „БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис“, както и нашият Йога-Мастер на Острова на Промяната, на който провеждаме нашата Оздравителна програма под надслов „Живей 21 дни с Ади и Милен на Острова на Промяната, Ко Самуи, Тайланд“. Стефани има особено важни отговорности, които включват: общуване с отговорните лица на Остров Ко Самуи,  ежедневни ангажименти, свързани със самата Програма и нейните Участници. Стефани е обвързана пряко и с нашата първа книга „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“ като един от нейните редактори на английската версия заедно с Керъл Фийлдинг. За нас, нейните родители, е огромна чест и гордост да я имаме до себе си в името на бъдещето на нашата Мисия, която тя ще предаде нататък в името на хората и Живота.

Ради Кафелова (Кафи)

Ради се появи в нашия Живот покрай нашите професионални поприща. Не след дълго от нашето запознанство диагнозата „рак“ ни обвързва още повече, тъй като тя прие да бъде част от нашата Мисия Здраве в името на хората. Ангажиментите на Ради се свеждат до „всичко, от което се нуждае Мисията ни“. Нейната отдаденост на Здравето е забележителна, и ние сме благодарни да я имаме до себе си.

 

Краси и Цветан Цанови (баба Краси и дядо Цецо)

Родителите ни (на Милен) са до нас и помагат с гордост, и съпричастност на Мисията ни Здраве. Баба Краси и дядо Цецо се грижат изцяло за Мисия „Зелев сок за Здраве“. Те са винаги до нас и по време на нашите личните срещи (семинари) с нашите съмишленици в нашия дом, помагайки с каквото е необходимо на момента. Те имат и пълната грижа за нашия дом, и нашите четири мопса, докато ние се отдаваме на Оздравителната ни програма на Острова на Промяната. Благодарността и обичта към нашите родители е огромна.

 

 

Милена Цанова (Лени)

Нашата  малка дъщеря е музикален талант, който радва нашата Мисия Здраве с песни и танци на народите. Лени е създател и един от изпълнителите на химна на нашата Мисия, който сътвори заедно с нейната приятелка Нели Афзали. Лени има ангажимент да подбира подходяща музика за нашите спортни програми, които са ежедневна част от нашата Оздравителна програма на Острова на Промяната. За нас, нейните родители, е чест и удоволствие да я имаме сред нас, макар често и за кратко, поради музикалните проекти, които осъществява в дълги репетиционни дни и участия.

 

Керъл Фийлдинг (Каролето)

Нашата скъпа приятелка Керъл е с нас повече от 20 години. Държавно назначение на нейния съпруг в България съвсем случайно я срещна с нашето семейство. Керъл победи диагнозата „рак на кожата“ през 2007 година. Тя се пробуди за своя Път на Промяната преди много години. Може би в това се таи и причината така силно и откровено да съпреживява нашата първа книга, в която разказахме нашата история с болестта „рак“. Тя е основен редактор на английската версия на книгата ни. Благодарение на нея и Стефани нашата книга ще помогне на хиляди да се пробудят за здрав и пълноценен Живот. За нас е чест и удоволствие да я имаме сред нас.  

Гергана Ташкова (другарката Ташкова - Гер)

Скъпа приятелка, с която ни събра професионален ангажимент и то съвсем някак си случайно. А може би …не. Гери е не просто Радетел на Здравето, ала и негов ревностен почитател, който с личен пример показва, че всичко е възможно, когато си припознал Промяната. Гери поем по своя Път на Промяна преди много години в желанието си да овладява успешно автоимунното си заболяване. Тя е сред хората, които проповядват открито и с откровена страст УДОВОЛСТВИЕТО ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ! БЪДИ ПРОМЯНАТА! Щастливи сме, че я имаме  сред нас.

 

Кристина Иванова (Тиночка)

С Тиночка Живота ни запозна (с мен, Ади) в Руския камерен театър, в който заедно изиграхме няколко прекрасни спектакъла по А.П.Чехов. Тя пое ангажимента да преведе нашата първа книга на руски език, за да имат възможност и нейните сънародници да се докоснат до Промяната. Тина е в очакване на първото си детенце, което обгрижва с ум и разум на една отговорна майка, която е пробудена за собственото си Здраве и Здравето на своето бъдещо дете. Прекрасно е да я имаме сред нас.

 

Не сме много, но сме истински, сърдечни и отдадени на Мисията ни Здраве.

Но не сме и единствени, защото сред нас има още много пробудени хора, които по своему предават Здравето нататък. Техните „Екип Здраве“ са техните семейства и приятели.