E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

КОМБУЧА KING

Вкусна и пивка Комбуча KING завладява София и Пловдив!
 

НАПИТКАТА НА НОВАТА МЛАДЕЖ! ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯТ! 

Здравейте, Приятели на Здравето, на Ади и Милен Цанови и на ЖИВАТА ХРАНА!

Ето ни и нас с НЕЩО НАПЪЛНО НОВО отново в името на ВАШЕТО ЗДРАВЕ.

Много от вас чакаха търпеливо Ади и Милен да стартират и предлагането на така невероятната ЖИВА НАПИТКА, която на много от вас тя се услаждаше по време на нашите Оздравителни Програми "ПРОЕКТ ЗДРАВЕ", както и по време на нашите семинари, когато свободната воля на хората даваше възможност за тези незабравими срещи на сладки приказки за Здравето.

Много хора правят комбуча, но има и такива от вас, които нямат време за нейното приготовление.

Рецептата на нашата Комбуча е публикувана в нашата Четвърта Книга за Здраве "ВКУСЪТ НА ЖИВОТА!" Всеки, закупил Книгата ни, вече се е запознал с нея.

Е, да правиш комбуча всъщност не е никак лесна задача. Както и да правиш вкусен и пивък зелев сок. Отглежданата "култура" се нуждае от прецизно внимание, проследяване на процеса и навременно "прихващане" за втора ферментация.

Изучавахме този процес цели две години, преди да решим да споделим с вас ползите от поредната ферментирала напитка, полезна за Здравето на човека. Особено чревното.

Комбучата засега ще се предлага само в рамките на град София и Пловдив. Всяка партида ще се предлага до изчерпване на количествата и ще се приемат заявки за следваща партида. Предлагането на единични бройки няма да има. Нашето желание е да предлагаме продукцията си на хора, които заяват Абонамент. Как да се случи това? - четете по-долу.

ПРЕДЛАГАН ПАКЕТ: 

пакет от 8 бр. бутилки с комбуча от 1 л = 59 лв. с ДДС

или

пакет от 15 малки бутилки от 0.5 л = 59 лв. с ДДС

Всеки абонирал се за комбуча KING следва да закупи първоначално бутилките си, които да връща при всяко взимаме на нова партида. Бутилките са високо качество на IKEA. При връщатне бутилките следва да са измити прецизно. Ние, разбира се, ги дезинфекцираме допълнително. 

Закупуване на пакет бутилки + касетка: 40 лв. с ДДС.

Сумата за оборотните бутилки и касетката е еднократна. Ако има липса на бутилки или негодност на касетката, то те се заплащат отделно, според ценовата листа на тяхното закупуване. 

Молим ви да имате предвид, че не може да заявявате пакет с малки и големи бутилки в едно. 

Не предлагаме продажба на бутилки извън обща квота - тоест: от посочения сбор. 

Заявка за Абонамент може да направите на life@greenboxbg.com със следните данни:

Две имена:

Актуален телефон 1 и 2, на който да сте достъпен за разговори:

Имейл 1 /изпишете го!/: 

Посочете желание за големина на бутилките: пакет с големите бутилки или пакет с малките бутилки

Обезателно ни подайте и данни за фактура: две имена + адрес по лична карта + телефон.

Можем да издадем фактура и на юридическо лице. При това ваше желание, ви молим да ни изпратите фирмени данни.

Ако вашето желание е за доставка до адрес, то стойността ще коментираме допълнително, взависимост от достъпността на мястото на доставка.

При суми над 100 лв. доставката е безплатна!  

И още нещо...

Според начина на приготвяне на комбучата, вкусът й варира от леко сладък до кисел, от леко газиран до наподобяващ лека бирена напитка или дори до шампанизирано вино.

Самата гъба представлява симбиотична колония от бактерии и дрожди, и затова е известна още и като СКОБИ (SCOBY – Symbiotic Colony of Bacteria and Yeasts).

Напитката комбуча е много полезна, защото съдържа глюкорова, млечна, оцетна, ябълчена, танинова, оксалова и усинова киселини, витамини C, B1 (тиамин), B2 (рибофлавин), B3 (ниацин), B6 (пиридоксин), B9 (фолиева киселина), и дори прословутия витамин B12 (кобаламин), както и ензимите бромелаин, папаин и бета-глюкани.

Медицински изследвания показват, че чудотворната гъба може да повлияе положително при лечението на редица здравни проблеми. Регулира храносмилателната система, като подобрява метаболизма и помага при запек, има благотворен ефект при диабет, затлъстяване и възпаление на ставите. В същото време напитката комбуча алкализира, поддържа жизнения тонус, подобрява психическите и умствените способности, и има изразено антибиотично и антивирусно действие. Тя е естествен природен пробиотик.

ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯТ!

жива, пивка, вкусна и полезна