E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

Какво включва ПРОЕКТ ЗДРАВЕ Ултрапревенция

ПРОЕКТ ЗДРАВЕ е твоето НОВО АЗ!
 

14 нощувки

14 дни здравословно хранене

14 дни дихателни практики по метода на Ади и Милен

14 дни йога практики със Стефани Цанова (@ Yoga Inspiration Station на гости на ПРОЕКТ ЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ) и Ади Цанова (https://www.facebook.com/yogainspirationstation/)

(ин йога, кундалини йога, флоу йога, виняса йога, ащанга йога, янтра йога)

14 кардио практики с Ади за Дамите и 14 кардио с Милен за Джентълмените

с Ади (мини батути, аеробика, кардио бокс, общи кондиционни тренировки)

с Милен (мини батути, общи кондиционни тренировки, бягане, колоездене - донесете си колело!)

арт терапия

музикална терапия

смехотерапия – актьорска вечер

медитации – четения с Ади – Йога на Словото

комфортни стаи и общи части - зони за релакс и усамотение

14 дни обучителна програма (в Къщата на Промяната се храним пълноценно здравословно! с прясна „жива храна“, ферментирали храни)

6 дни в седмицата лекции на тема Здраве (всичко, от което се интересуват Участниците!)

По 2 масажа на седмица за всеки Участник

по 2 спа посещения на седмица в хотел в Сандански

В Къщата на Промяната се употребява само йонизирана алкална (водородна) вода благодарение на йонизаторите за алкална вода на  Yang Water (www.yangwater.net)

Няколко разходки в околността (Май и на вас ви се ходи на пикник!) в посещение на близки водопади, близка среща с Природата на Пирин Планина

Кулинарни занимания за желаещите

 

За Най-често задавани въпроси надникнете тук:

 https://www.bethechangeretreat.com/article?id=NGxCSG53YXZsUFFtN0dMSkI3TmFkdz09

 

Помислили сме за абсолютно всичко, така че всеки един Участник да се чувства отлично в Къщата на Промяната заедно с нас. Ние ще живеем заедно 14 дни, в които ще споделим много повече от просто познанство. Ще споделим Приятелство. Вярваме, че това е едно от Най-ценните неща, които Къщата на Промяната ще сътвори с нас. И защо не... Би било прекрасно, нали! 

 

В ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ може да участва всеки един човек, който по една или друга причина иска да припознае Промяната за свое ежедневие, или човек, който вече го е сторил, ала иска да е сред Съмишленици, които да му дадат още кураж да продължи напред. ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ не е санаториум, а активна обучителна програма с ежедневни ангажименти-практики, в които всеки Участник участва лично и активно  по волята на своя информиран и отговорен избор, и според резултатите, които иска да постигне по време на обучението си и оставайки насаме със себе си у дома след своето завръщане към ежедневието. ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ се провежда с идеална цел и средствата, генерирани от нея, се използват за развитието на нашата Мисия „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА“, нашите книги, семинари, уебинари, лекции, сайтове, инициативи от различен характер, обучения и други.  ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ се провежда по наше лично желание да помогнем на други хора да подобрят своя Живот и да го направят по-пълноценен. ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ има общо единствено и само с нас, Ади и Милен, които се срещнаха с диагнозата „рак“ и "Имате шест месеца живот!", и личния опит в ПОБЕДАТА НАД БОЛЕСТТА. А как именно се осъществи тази нашата Победа, можете да научите от страниците на нашите Три Книги за Здраве: https://bethechangeretreat.com/books