E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

...за Здравето с Любов...

Колко време имам, за да живея пълноценен Живот?
 

Здравейте, Приятели на Здравето!

Здравейте, Съмишленици на Здравословния и Пълноценен Живот!

Здравейте, Съгрупници от фб групата „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“.

Здравейте,  Радетели на Здравето!

Ние, Ади и Милен Цанови, сме познати на хората с нашата История за Пробуждането и ПОБЕДАТА НАД БОЛЕСТТА РАК, благодарение на алтернативните методи на лечение. Нашата История за Страха, Вярата, Надеждата и Любовта се превърна в Наша Житейски Мисия в името на хората, търсещи Здраве и Пълноценен Живот.

Ние запечатахме нашата борба с диагнозата рак в идеи, реализации, практики и виждания в ДВЕ КНИГИ: „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“ и „21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ.“.

Нашата Мисия е и в основата на НАШАТА ОЗДРАВИТЕЛНА ПРОГРАМА, която провеждаме НА ОСТРОВ КО САМУИ В ТАЙЛАНД, където преди няколко години ние попаднахме с болестта под ръка, за да преосмислим себе си, Живота си и да започнем борбата с нездравите състояния в нашите организми, за да предотвратим най-лошото, което тепърва предстоеше на хоризонта, ако не се бяхме пробудили.

Всичко, което обхваща нашата ЖИТЕЙСКА МИСИЯ В ИМЕТО НА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА, е събрано в нашия сайт: www.bethechangeretreat.com.

Първата ни книга „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“ се роди на 24 Октомври 2017 година. Втората ни книга „21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ“ се роди на 24 Октомври 2018 година.

Нашата трета книга ще се роди на 24 Октомври 2019 година и нейното име е

„...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват. Колко време имам да живея пълноценен Живот?“.