E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

Онлайн Програма съдържание

14 дни дишане, движение, знания за Здравето!
 

Здравейте, Приятели на Здравето!

Нашата Житейска Мисия в името на Здравето на хората „БЪДИ ПРОМЯНАТА!“ прекрачва прага на обичайното и поема по още един Нов Път с малки, ала славни крачки.

Ние, Ади и Милен, никога не сме били конвенционални и типични, а вечно различни и търсещи. Затова и Новият Път, избран от нас, за следващата ни среща с вас, няма да ви изненада.

Нашата Оздравителна Програма „ПРОЕКТ ЗДРАВЕ!“

се разгръща ОНЛАЙН!

За всички вас, които сте по домовете си! За всички вас, които се пробуждате за Пътя на Промяната! За всички вас, които искате да бъдете част от ПРОЕКТ ЗДРАВЕ!

За ВСИЧКИ ВАС ние отваряме врати на нашия ОНЛАЙН ХЪБ „ПРОЕКТ ЗДРАВЕ!“ в 14 дни, в които ще споделяме време заедно в дихателни практики, в разнообразие от йога и кардио практики за жизнен тонус и повече вяра в изконните сили на нашия организъм. 14 дни ще споделяме и знания за Здравето в лекции за него.

14 ДНИ в ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ЗАЕДНО!

14 ДНИ в ПРОЕКТ ЗДРАВЕ С АДИ И МИЛЕН!

8 Май – 21 Май 2020!

ПОИНТЕРЕСУВАЙ СЕ ДНЕС! ЗАПИШИ СЕ ДНЕС!

 

Какво се очаква от всеки Участник в ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ОНЛАЙН?

Да заяви своето желание в имейл до нас с един единствен отговор на един единствен въпрос: Готов/ва ли си да се пробудиш?

Споделете ни вашите две имена + ваш телефон за връзка + вашия Скайп (ако нямате регистрация в него, е време да си направите!) + вашите години + ако имате някакви здравни неразположения, споделете ни какви са те

Пишете ни на имейл life@bethechangebg.com!

Какво е необходимо за йога практиките?

Постелка за йога (1 бр.) + подходящо облекло за йога (удобно, разтегливо) + малка твърда възглавничка или кубче за йога (1 бр.)

или BODYNOVA | Yoga BOLSTER ECO spelt hull | Yogamatten Bodhi Hot ...

Какво е необходимо за кардио практиките?

Голяма топка (fit ball) с размер 75 см (ако е по-малка, ще натоварвате твърде много кръста; по-голяма може да бъде, ако сте над 165 см висок и сте по-тежък на кг)