E-mail life@bethechangebg.com

С какво се храним в ПРОЕКТ ЗДРАВЕ

ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! е твоето НОВО АЗ!

Написахме цяла една книга "Вкусът на Живота!", представяйки предпочитанията си, които имаме към Здравословния хранителен режим.

С най-новата ни четвърта Книга за Здраве можеш да се запознаеш надниквайки тук: 

https://www.bethechangeretreat.com/article?id=dWI2ejZvU2J4MkU4bFlZVHZ1V0xLZz09 

В ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ се храним с много прясна „жива“ храна – пресни плодове и зеленчуци, кълнове, ферментирали храни и част от хранодена отделяме на супи, варива и зърнени храни. 

90 % от продукцията в хранодена по време на ПРОЕКТ ЗДРАВЕ е органично отгледана.

В търсене на най-прекрасния Дом на Промяната, която да приюти ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НАЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“, ние не пропуснахме да намерим партньор за органично отгледана продукция, което да влезе в Кухнята на Промяната.

Обезателно надникнете във фейсбук страницата на Проект Здраве България :те елемента на Здравето с Ади и Милен, за да се запознаете с кулинарните ни творения. Ето и линк към нея: https://www.facebook.com/projecthealthbulgaria 

 

Предвид факта, че ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ се осъществява в България през м. Октомври, ние, разбира се, адаптираме хранодена, според продуктите, налични на пазара към датата на провеждане (взимайки предвид сезона) на ПРОЕКТ ЗДРАВЕ.

Ако искате да видите още от до тук кулинарните ни претворявания, можете да надникнете и тук:

https://www.facebook.com/pg/adiimilentzanovy/photos/?tab=album&album_id=589926161518628

https://www.facebook.com/pg/adiimilentzanovy/photos/?tab=album&album_id=826988044479104

https://www.facebook.com/pg/adiimilentzanovy/photos/?tab=album&album_id=826289271215648

https://www.facebook.com/pg/adiimilentzanovy/photos/?tab=album&album_id=772506106593965

 

ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ в приблизителна Дневна Програма

Зала за практики се намира на ет. 3

Трапезария – малка ресторантска част се намира на ет. 1 с изглед към тераса към река

Стаи 1, 2, 3 и 4 се намират в Малката Самостоятелна Къща

Стаи 5, 6, 7, 8 се намират на ет. 1

Мезонети 9, 10 и 11 се намират на ет. 2

Стая 13 се намира на ет. 3

Масажната стая се намира на ет. 1

 

 

 о7:30 – 08:00 - чай (зала за практики)

08:00 - 09:00 - йога със Стефи (зала за практики)

09:00 - прясно изцедени сокове (зала за практики)

09:20 - 10:20 - кардио практики с Ади и Милен (зала за практики или навън)

11:00 - 12:20 - дихателни практики с Милен (навън) + моржуване за Здраве в реката (по желание!)

12:30 - 13:20 - обяд (трапезария)

13:30 - 14:30/15:00 - лекция за Здравето с Ади (зала за практики)

15:00 - 18:30 - сводобно време

18:30 - 19:20 - вечеря (трапезария)

19:30 - 22:-00 - йога на Словото с Ади или филм за Здравето (зала за практики)

22:00 - алфа вълни и книга в ръка (лека нощ!)

през деня! - масажи по график

интересно! - пикник сред природата/водопад - Детство мое!

 

  

С подробната програма ден по ден всеки Участник ще бъде запознат при пристигането си в ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“. Програмата по часове подлежи на реогранизация, според времето навън и общия тонус на Участниците.

Криотерапията (моржуването) е метод, при който се използват ниски температури. Този метод има широко приложение в клиничните практики по света. При охлаждане на горния слой на кожата се постига лечебен ефект при редица нездрави състояния на организма. При охлаждане на определен участък от тялото се понижава локалната температура, потискат се възпалителните реакции, засилва се кръвообръщението, засилва се притока на хранителни вещества към охладения участък и се подпомага отстраняването на отпадъчни продукти и свободни радикали. С криотепария се лекуват/отстраняват проблеми с кръвообръщението, разширени вени, целулит, атопичен дерматит и др.

 Предвид всички практики и „разни занимания“ в ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“, които изискват различно облекло и „неща“ за комфорт и уют, всеки Участник, две седмици, преди да се отправи на път към Дома на Промяната, ще получи Пътеводител за ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“, който ще му помогне да организира отлично багажа си и да не забрави „някои важни неща“.

Всички уреди, елементи и други за практиките се осигуряват от ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“.