E-mail life@bethechangebg.com

Какво включва Програмата

Оздравителната ни програма е съвкупност от оздравителни практики - движение, дишане, навици, здравословно пълноценно хранене и нестихващо веселие.

Оздравителната ни програма „Живей 21 дни с Ади и Милен на Острова на Промяната – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – 2019-2020“ (Ко Самуи, Тайланд) включва: 

- помощ при закупуване на самолетни билети чрез препоръчана туристическа агенция с отлична практика и отношение към клиента (който си има "свой си човек за тази услуги", разбира се, може да се възползва от неговите услуги)

- посрещане и изпращане от/на летище – Ко Самуи

- 23 дни грижа за всеки Участник

- 22 нощувки в Къщата на Промяната (просторни стаи, зашеметяващи гледки, постоянно наличие на топла вода, постоянно наличие на бърза интернет връзка на ет. 2, зони за релакс и усамотение, басейн със Salt Water Pool System (Chlorine Free Pools), голяма комфортна кухня и трапезария + тв/холна зона; смяна на бельо – 2 пъти в седмицата, почистване на градина, басейн и други общи площи – 2 пъти в седмицата)

- 21 дни Здравословна Програма (в Къщата на Промяната се храним пълноценно здравословно! с много прясна „жива храна“)

- 6 дни в седмицата лекции на тема Здраве (всичко, от което се интересуват Участниците!)

- Работата с всеки Участник започва още със затвърждаване на неговото желание да участва в Програмата. Нашата работа с вашата Промяна ще започне преди да ви посрещнем на летището на Острова на Промяната - Ко Самуи. Ако вие сте проактивни към общия процес на подготовка за Програмата, вашата Промяна започва от България!

- Масажът в Тайланд е национално богатство, така че и ние, като едни отявлени тайландци за определен период от време, сме предвидили и да се масажираме в Къщата. На наше разположение ще имаме екип от масажистии, които 3 дни в седмицата ще се грижат за вашия физически комфорт. Повярвайте ни, това е едно от най-хубавите "неща" в Програмата ни. 

- 6 дни в седмицата можете да се възползвате пълноценно от следните процедури: йога (флоу йога, кунделени йога, ин йога, йога-пилатес, ащанга йога), кардио тренировки (мини батут, йога-пилатес с fit ball, степ аеробика, кардио боксинг; плуване, колоездене), биорезонансна диагностика (!!!),  йонофореза (детокс процедури), дихателни практики по Метода на Уим Хоф, преминаващи през трите етапа: дишане и разтягане; виброгимнастика, музикотепария, смехотерапия. 

- Храноден: четете повече в статията „С какво се храним в Къщата на Промяната“.

- В Къщата се употребява само йонизирана алкална водородна вода за пиене и готвене (разполагаме с уред за йонизирана алкална вода на Yang Water!!! Повече за добрата вода тук: www.yangwater.net 

В къщата се употребяват био препарати за почистване, миене на съдове, плотове, посуда и пране. 

- Няколко разходки из Острова в посещение на водопади, близка среща със слонове, тигърчета, джунглата, местното пазарче за плодове, зеленчуци и друга типична за тайландците стока, храмовия комплекс, Big Budhha и др.

-  кулинарни занимания (приготовление на комбуча, бързи туршии, суши и др.)

... и още ...

Помислили сме за абсолютно всичко, така че всеки един Участник да се чувства отлично в Къщата на Промяната заедно с нас. Ние ще живеем заедно 23 дни, в които ще споделим много повече от просто познанство. Ще споделим Приятелство. Вярваме, че това е едно от Най-ценните неща, които Къщата на Промяната ще сътвори с нас. 

И защо не... Би било прекрасно, нали!

В нашата съвместна Програма може да участва всеки един човек, който по една или друга причина иска да припознае Промяната за свое ежедневие, или човек, който вече го е сторил, ала иска да е сред Съмишленици, които да му дадат още кураж да продължи напред. Нашата програма не е санаториум, а Активна програма с ежедневни ангажименти-практики, в които той участва лично и активно  по волята на своя избор и според резултатите, които иска да постигне по време на своето пребиваване, оставайки насаме със себе си у дома. Нашата Програма има социален статут на съвместно съжителство, за което всички Участници си поделят разходите по това съжителство с всичките съпътстващи материали и услуги, които са част от замисъла на Програмата за нейното изпълнение в името на това съжителство. Нашата Програма няма икономически изгоден статут. Тя се провежда по наше лично желание да помогнем на други хора да подобрят своя Живот в Здраве и щастие. Тази наша Програма има общо единствено и само с нас, Ади и Милен, които се срещнаха с диагнозата рак и "Имате шест месеца живот!", и личния опит към ПОБЕДАТА НАД БОЛЕСТТА. Тази Победа се осъществи изцяло без помощта на конвенционалната медицина. Тя се осъществи: четете нашите Три Книги за Здраве. С тях можете да се запознаете от страниците на нашия сайт: www.bethechangeretreat.com