E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

Нашите благотворителни каузи

Нашите спортни каузи имат за цел да съберат сума за откриване на първия в България кабинет за безплатна биорезонансна диагностика. 
 

 

 

Нашите спортни изяви имат за цел да съберат сума за откриване на първия в България кабинет за безплатна биорезонансна диагностика.

С нашите Спортни изяви можете да се запознаете в този линк: https://bethechangeretreat.com/article?id=cWNqYk8wb2QwS2tjVlE3TjI5WEJEZz09 

Нашата цел е да отворим вратите на този кабинет покривайки с нашите лични средства и вашите дарения часовете, в които се провежда диагностика. На въпроса "Кой ще има достъп до тези безплатни прегледи?" отговаряме така: "Тъй като преценката кой има възможности и кой не е твърде трудоемка и не винаги отговаря на откровеността на хората, ние, Ади и Милен, решихме, че единственият критерий, под който ще подведем приемите, е желаещият да е прочел и двете ни Книги за Здраве.". 

Благодирим от все сърце на всеки наш Съмишленик за пълноценен Живот за паричното дарение, с което той ще допринесе кабинета да отвори врати възможно най-скоро.

Ранната диагностика на заболяванията е в основата на възможността човек да възстанови своето Здраве навреме. Ранната диагностика често е свързана с липсата на лични средства и незнание към кой специалист да се обърнеш. Нашето огромно желание е кабинетът да дава повече отговори, отколкото въпроси на търсещите Здраве.  

Вдясно на този текст ще видите бутон ДАРИ ЗА КАУЗАТА. При желание от ваша страна да подкрeпите нашинте Спорти изяви, за които говорим много, когато се случват, в нашата фб група "Удоволствето да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!" на адрес: https://web.facebook.com/groups/1094768780553144/, натиснете този бутон, и той ще ви отведе към дарението. Вие може да дарите толкова, колкото можете да отделите от своите лични средства. За нас е напълно ясно, че всеки един човек разполага с определен бюджет, на който разчита ежедневно, ежемесечно и ежегодишно. Разчитаме на вас и вашата подкрепа в името на Здравето на хората. 

 

Скъпи Приятели на Здравето!
Молим ви да обърнете специално винмание на редовете по-долу тук:

Здравейте, Приятели на Здравето!

На 21 Юли 2019 година аз, Милен, ще се впусна отново в едно спортно предизвикателство, което е истинско изпитание за духа и тялото - IRONMAN - състезаниe по триетлон, което включва 4 км плуване + 180 км колоездене + 42 км бягане. Това мое участие е моят личен подарък към самия мен по случай моя Рожден ден. На 17 Юли ще навърша 44 години.

Според конвенционалната медицина аз трябваше да съм напуснал този свят през м. Април 2015 година. Онези от вас, които са запознати с моята Лична история, която с моята съпруга Ади успяхме да превърнем в нещо наистина стойностно – нашата Мисия Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!, аз не се подчиних на твърдението че „Имате шест месеца живот!“. Аз, с безрезервната подкрепа на Ади, промених Живота си и опровергах всички твърдения на съвременната медицина, ПОБЕЖДАВАЙКИ ДИАТНОЗАТА РАК, благодарение на собствените си сили – самостоятелно, отговорно и с информиран избор какво е добро за моя Нов Живот.

В Навечерието на твърдението, отново на конвенционалната медицина, че преживяемостта е равна на 5 години, аз решавам отново да опровергая и това твърдение, впускайки се за втори път в това приключение за всички сетива – IRONMAN. Това е ПОДАРЪКЪТ, КОЙТО СИ ПОЖЕЛАХ! Да премина гордо по червения килим на славата, чувайки за втори път „Milen! You are an IRONMAN!“ („Милен! Ти си ЖЕЛЕЗЕН ЧОВЕК!“).

Ден преди моето спортно предизвикателство моята Ади ще се впусне по случай нейния рожден ден в Олимпийска дисциплина по част от същото трасе, което аз ще превзема на следващия ден. На 20 Август Ади ще навърши 44 години. Тя си пожела ТОЗИ ПОДАРЪК!

И двамата си пожелахме да си подарим това Спортно приключение, доказвайки още веднъж, че Пътят на Промяната е единственият верен път към Здравето, щастието и пълноценния човешки Живот.

По случай нашите рождени дни ние решихме да открием набираща парични средства кампания, с помощта на която да съберем пари за отваряне на първия по рода си в България кабинет за безплатна биорезонансна диагностика. Този кабинет има необходимост от биорезонансен апарат и специалист, който да провежда прегледите. Нашата Мисия е трудоемка. Тя изисква както време, което ние безрезервно споделяме вече четири години и половина с търсещите Здрава, така и средства, за да има възможност да помага на хора, които имат нужда в даден момент от техния Живот от помощ.

Вашата чиста воля и щедрост да дарите част от вашите лични средства за тази наша кауза ще се увенчае с огромна доза удовлетворение, защото ще знаете, че сте помогнали на някого, когато той е имал нужда.

БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ЗА И ЧИСТОТО СЪРЦЕ В ИМЕТО НА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА.

ПОКЛОН ПРЕД ВАШАТА ЩЕДРОСТ.

Ади и Милен Цанови

 

А ето и снимки от Първата ни за сезона Спорта изява в Катерини - Гърция - Almiraman

(ТРИАТЛОН С КАУЗА: 1800 м - плуване + 90 км - колоездене + 21 км - бягане)