E-mail life@bethechangebg.com

Как се кандидатства за ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА!

ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! е твоето НОВО АЗ!

Всеки желаещ да разбере повече за  ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето" (стойност, подробности по заходите и др.), може да се свърже с нас на имейл: life@bethechangebg.com

В този свой имейл ние очакваме интересуващият се от да ни разкаже за себе си по-подробно и най-вече да отговори на:

Защо искате да се включите именно в ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето"? 

Посочете Захода (датите), в който искате да се включите.

На колко сте години?

Самостоятелно подвижен ли сте?

Разкажете ни за вашите предизвикателства, пробудили желанието ви за Промяна.

Ако имате здравни неразположения, обезателно ни запознайте с тях. 

Споделете вашия телефон за връзка, за да имаме бърза връзка с вас.

(Можете да споделите с нас всичко, което сметнете за необходимо, че трябва да знаем за вас. За нас е важно още в самото начало поне малко да ви опознаем.)

Важна информация, свързана с нашето желание да обърнете прецизно внимание на опознавателния процес, който за нас е вид индикация от ваша страна, че и вие се отнасяте към ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето" толкова отговорно и сериозно, колкото и ние като негови идейни вдъхновители и реализатори, които полагат често неистови усилия, за да се осъществи ПРОЕКТА. 

Ние отлично знаем, че стойността на дадено нещо е от решаващо значение за това дали то ще се осъществи или не. Ала целта не е просто да получите знание за тази стойност, а да се запознаете с подробностите, които запълват нейното съдържание. Също така за нас е важно да получим знание защо искате да се включите в ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето" . Да, ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето" е една чудесна възможност да се разходите до Национален Парк Пирин, ала това, което предлагаме ние, е нещо много по-сериозно и отговорно от просто разходка. 

За нас също е важно кой стои насреща, проявявайки интерес към ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето" и неговите ползи. Вярваме разбирате, че, както вие искате да ни изберете и опознаете, така и ние имаме право до ви опознаем и изберем Вас. Вярваме разбирате, че в Дома на Промяната ние ще живеем (!!!) заедно - ние ще сме едно Семейство за определен период от време. Ако интересуващият се не положи усилия, за да сподели с нас своите намерения към ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето" и доброволното си съжителство с нас 14 дни, то няма да има никакъв смисъл да продължим да общуваме, тъй като ние залагаме на карта нещо много по-ценно от стойност и присъствие.

Ако за човек е в невъзможност да положи толкова малки първоначални усилия за нещо толкова важно, то как по време на ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето", а и след завръщането си у дома, ще успее да се съсредоточи върху важното – смисленото и даващото резултати. 

След запознаването ни с писмото на интересуващия се, ще последват няколко процедури, които ще ангажират и двете страни с внимание. Желаещите за  ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето" обезателно трябва да споделят дали имат намерение да се включат сами в него или с някого заедно. И, ако решат да са с някого заедно, то ние очакваме да опознаем и "другата" половинката. Т.е. и "половинката" (независимо може би от различните подбуди (просто съпровожда) на участие) следва да ни позволи да го/я опознаем и да се запознаем с личните му/й подбуди да подкрепи нечие решение за включване в ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето". Или: вие търсите Здравето, защото имате здравни проблеми към момента на кандидатстване за ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето", а вашият партньор иска да ви подкрепи без да има здравни неразположения. Ние ще очакваме вашият партньор също да ни разкаже за себе си. 

Ние, Ади и Милен, се ангажираме да разговаряме с всеки един Участник, заявил конкретно своето желание за участие, за да се опознаем. За нас е важно да се опознаем, да станем Приятели, преди да се отправим на път заедно в едно съвместно житейско Приключение, което ще остави трайни следи в съзнанието на всеки един от нас.

До ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето" се допускат лица и от други националности (чужденци), ако са съпроводени от техните половинки, които да се ангажират с помощ в превода на идеите на ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето" преди и по време на неговото провеждане. Ние, Ади и Милен, говорим отличен английски и блестящ руски език. Ала за нас ще е много трудно да отделяме по едно и също време внимание в споделяне на информация на български и други език или езици, той като това практически е невъзможно. Затова и молбата ни е да има съпровождащо лице, което най-добре също да се променя, ако гостът от чужбина е водещ в решението си да участва в ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето". Всъщност, всеки прекрачил прага на Дома на Промяната, следва да започне да се променя.

До ПРОМЯНА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето" не се допускат лица под 18-годишна възраст.

В ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ може да участва всеки един човек, който по една или друга причина иска да припознае Промяната за свое ежедневие, или човек, който вече го е сторил, ала иска да е сред Съмишленици, които да му дадат още кураж да продължи напред. ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ не е санаториум, а активна обучителна програма с ежедневни ангажименти-практики, в които всеки Участник участва лично и активно  по волята на своя информиран и отговорен избор, и според резултатите, които иска да постигне по време на обучението си и оставайки насаме със себе си у дома след своето завръщане към ежедневието. ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВСУКЪТ НА ЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ се провежда с идеална цел и средствата, генерирани от нея, се използват за развитието на нашата Мисия „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА“, нашите книги, семинари, уебинари, лекции, сайтове, инициативи от различен характер, обучения и други.  ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ се провежда по наше лично желание да помогнем на други хора да подобрят своя Живот и да го направят по-пълноценен. ПРОМЯНАТА ЗА ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! „Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето“ има общо единствено и само с нас, Ади и Милен, които се срещнаха с диагнозата „рак“ и "Имате шест месеца живот!", и личния опит в ПОБЕДАТА НАД БОЛЕСТТА. А как именно се осъществи тази нашата Победа, можете да научите от страниците на нашите Три Книги за Здраве: https://bethechangeretreat.com/books