E-mail life@bethechangebg.com

Това е още едната книга на Ади и Милен, която е своеобразен Наръчник за Здраве, който всеки човек, търсещ Здраве, следва да прочете.

описание


ВСИЧКИ НАШИ КНИГИ МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ В КНИЖЕН ВАРИАНТ НА ИМЕЙЛ office@bethechangebg.com

като посочите Вашите две имена, адрес за доставка и телефон за връзка. Изпращаме Книгите с наложен платеж.

Сумата за Книгата/Книгите + стойност за доставка се оформят при получаване/взимане на пратката от Получателя. 

от Авторите на

Непрочетена книга за Здравето. Пътят на Промяната. НИЕ ПОБЕДИХМЕ РАКА!

21 дни да промениш Живота си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – диагнозата рак не е присъда

...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват...

Вкусът на Живота! (кулинарна книга)

 

ЖИВА КЛЕТКА ЗА СУПЕР ИМУНИТЕТ – ВЕЧЕ НЕ Е МОДЕРНО ДА БЪДЕШ ПАЦИЕНТ е петата книга на Ади и Милен Цанови. Те остават верни на Житейската си Мисия „БЪДИ ПРОМЯНАТА!“ в името на Здравето на хората, излагайки на показ слабостите на конвенционалната медицина в лечението на хроничните заболявания.

Историята на Ади и Милен е свързана с диагнозата рак, която променя Живота им завинаги през есента на 2014 година. „Имате шест месеца живот!“ е мотиваторът, който ги тласка да се пробудят, за да победят болестта, което и се случва благодарение единствено и само на алтернативните методи на лечение. Милен постига пълна ремисия благодарение на Промяната в Здраве, щастие и пълноценност чрез очистителни лечебни практики за цялостен и хармоничен Живот, които се превръщат и в устои на Оздравителната им Програма ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – Вкусът на Живота! – Ултрапревенция – 7-те елемента на Здравето.

Ади и Милен са категорични, че медицината отдавна търси причините за болестите не там, където се намират, и третира следствията без да осъзнава, че последиците от практиките й са още по-страшни за човека. Тяхното пробуждане за естествената, натуралната, природната медицина вдъхнови мнозина да поемат по Пътя на Промените и да победят болестите си.

Това е още едната книга на Ади и Милен, която е своеобразен Наръчник за Здраве,

който всеки човек, търсещ Здраве, следва да прочете.

ЖИВА КЛЕТКА е и поводът, и причината всеки един човек да се пробуди за истината за болестите, с които човек живее с години, без да осъзнава тяхната значимост в бъдещето, която води до редица здравни неразположения, често граничещи с невъзможността организмът да възстанови своето Здраве. ЖИВА КЛЕТКА говори за Ултрапревенцията и 7-те елемента на Здравето, които водят човека към пълноценния Живот.  

 

 

статии