E-mail life@bethechangebg.com

Това е още едната книга на Ади и Милен, която е своеобразен Наръчник за Здраве, който всеки човек, търсещ Здраве, следва да прочете.

описание


от Авторите на

Непрочетена книга за Здравето. Пътят на Промяната. НИЕ ПОБЕДИХМЕ РАКА!

21 дни да промениш Живота си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – диагнозата рак не е присъда

...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват...

Вкусът на Живота! (кулинарна книга)

 

ЖИВА КЛЕТКА ЗА СУПЕР ИМУНИТЕТ – ВЕЧЕ НЕ Е МОДЕРНО ДА БЪДЕШ ПАЦИЕНТ е петата книга на Ади и Милен Цанови. Те остават верни на Житейската си Мисия „БЪДИ ПРОМЯНАТА!“ в името на Здравето на хората, излагайки на показ слабостите на конвенционалната медицина в лечението на хроничните заболявания.

Историята на Ади и Милен е свързана с диагнозата рак, която променя Живота им завинаги през есента на 2014 година. „Имате шест месеца живот!“ е мотиваторът, който ги тласка да се пробудят, за да победят болестта, което и се случва благодарение единствено и само на алтернативните методи на лечение. Милен постига пълна ремисия благодарение на Промяната в Здраве, щастие и пълноценност чрез очистителни лечебни практики за цялостен и хармоничен Живот, които се превръщат и в устои на Оздравителната им Програма ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – Вкусът на Живота! – Ултрапревенция – 7-те елемента на Здравето.

Ади и Милен са категорични, че медицината отдавна търси причините за болестите не там, където се намират, и третира следствията без да осъзнава, че последиците от практиките й са още по-страшни за човека. Тяхното пробуждане за естествената, натуралната, природната медицина вдъхнови мнозина да поемат по Пътя на Промените и да победят болестите си.

Това е още едната книга на Ади и Милен, която е своеобразен Наръчник за Здраве,

който всеки човек, търсещ Здраве, следва да прочете.

ЖИВА КЛЕТКА е и поводът, и причината всеки един човек да се пробуди за истината за болестите, с които човек живее с години, без да осъзнава тяхната значимост в бъдещето, която води до редица здравни неразположения, често граничещи с невъзможността организмът да възстанови своето Здраве. ЖИВА КЛЕТКА говори за Ултрапревенцията и 7-те елемента на Здравето, които водят човека към пълноценния Живот.  

 

 

статии