E-mail life@bethechangebg.com

21 Дни 
да промениш ЖИВОТА си! 
ПРОЕКТ ЗДРАВЕ

описание


ВСИЧКИ НАШИ КНИГИ МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ В КНИЖЕН ВАРИАНТ НА ИМЕЙЛ office@bethechangebg.com

като посочите Вашите две имена, адрес за доставка и телефон за връзка. Изпращаме Книгите с наложен платеж.

Сумата за Книгата/Книгите + стойност за доставка се оформят при получаване/взимане на пратката от Получателя. 

21 дни да промениш ЖИВОТА си!

ПРОЕКТ ЗДРАВЕ

Диагнозата рак не е присъда

 

В ПЪРВАТА НИ КНИГА „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“ ние споделихме своята история – ИСТОРИЯ ЗА ПРОБУЖДАНЕТО, ЗА ПРОМЯНАТА. Целта на Първата ни книга бе да запознае широката аудитория с инакомислието, което ни поведе към изконното човешко Здраве, че диагнозата рак не е присъда и че болестта не е наказания, а ЗОВ ЗА ПРОБУЖДАНЕ.

ВТОРАТА НИ КНИГА Е НАДГРАЖДАНЕ, което неизбежно следваше да бъде споделено вече от друга точка на пречупване – на хора не просто мечтаещи и осъзнали промяната, а на хора, които я носят в себе си. на хора, които с личния си пример вдъхновиха много други да тръгнат по Своя Път на Промените – уверено, смело, решително, с вяра, с търпение, с постоянство и със знания.

Знанието – то е било, е и винаги ще остане единствената врата към всичко в и на този свят. Не е имало, няма и не ще има друга врата. Пълноценният човешки живот има едно лице и то е знанието.

ПЪЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА - ТОВА Е ПРОЕКТ ЗДРАВЕ!

Ние осъзнаваме, че ПРОЕКТ ЗДРАВЕ е УЛТРАМАРАТОН, който не всеки ще приключи. Някои ще тръгнат по трасето след сигнала „Старт!“, но не след дълго ще се откажат. Други ще тръгнат и ще напуснат отегчени и нетърпеливи малко преди финалната права. Трети още с погледа към дългото трасе ще се откажат преди времето за тръгване. Е, нищо… Все пак ние опитахме отново и ще продължаваме да го правим. Ако не сме успели този път да ви задържим в нашата Мисия, ще се възползваме от следващия си шанс. Изборът е ваш, решенията също са ваши. Ние оставаме на разположение с нашата Мисия Здраве. Тя е и вашата Мисия. И, ако все още не сте го осъзнали, знайте, че предстои…

Вашето олимпийско съзнание и желание за истински живот вече са причина да станете лидер с титла в своя собствен проект, наречен „ПРОЕКТ ЗДРАВЕ“.

ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ще остане завинаги като слоган за хората, които настояват да живеят.

И тази наша книга бе написана от нас без каквото и да е самолюбие на хора, които знаят абсолютно всичко. Светът и „нещата“ в него са в огромно разнообразие, което човек разучава цял Живот. Това е една от неговите най-красиви страни. Написахме я на един дъх без всякакви колебания и задръжки, защото сме напълно убедени в нещата, за които пишем и споделяме с широката аудитория.

„21 дни да промениш Живота си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ“ не е просто книга за това как да си помогнем сами, а как да се самоусъвършенстваме в опознаване на нашата същност и отговорното сътворяване на нашия пълноценен Живот.

Срещаме болестите на съвремието всеки ден със свито сърце. Виждаме какво причиняват на хората нездравите състояния, до които те сами се докарват. И няма значение колко големи са успехите на хората, когато няма Здраве. Нямаме ли Здраве – нямаме нищо…

Бъдете креативни в Живота си. Вие сте негов участник, а не наблюдател. Вие трябва да участвате активно в процеса на неговото Сътворяване, за да сте пълноценен негов ръководител. Може да подарите на Живота си Здраве, щастие, веселие, да повишите качеството му с хубави мисли и положителни емоции, а може и да не го направите. Изборът отново е само ваш. А той винаги има значение!

Бъдете щедри към себе си – раздавайте се за собственото си благо. Само така ще сте безрезервно щедри към света, на който му трябват здрави хора, за да продължат в бъдещето уверено и съзнателно.

Време е да се научим да вземаме решения за своя Живот, защото ние най-добре познаваме себе си.

 

СТРАСТ! Това е единствената дума, с която искам да опиша тази книга. Страстта съпътства всяка споделена история, всяка препоръка, всеки неудобен въпрос. За каква страст става дума? – ще попитате. За онази, изконната – за страстта към Живота. Истинската, съпреживяната от хора, преминали през ада на диагнозата „рак“ и успели да я победят. Не познавам по-влюбени в Живота хора от Ади и Милен. Ако сте готови да се потопите в тази страст към ЖИВОТА, ако сте готови за ПРОМЯНАТА, тази книга е за вас! (Гергана Ташкова)

21 дни, за да промениш ЖИВОТА си! Възможно ли е само за 21 дни? Кое е това нещо на света, което е способно да те промени? Има ли изход? Възможна ли е победата? Отговорите на тези въпроси са точно в тази книга! Точно в тази история за Любовта към Живота и за изборите, които всеки човек прави и които винаги имат значение. Избори, които изкореняват вредните навици и посяват семената на Здравето. Тази книга е разказ за ПОБЕДАТА над Матрицата и за възможността да бъдеш пълноценен човек. (Радослава Кафелова)

Аз също се боря за победа над моята болест. Онази, която сам поканих и отгледах в моя дом – моето тяло. Аз не съм просто обнадежден, а напълно сигурен, че победата е възможна. Ади и Милен ме снабдяват с онази доза кураж, от която имам нужда в този даден момент от своя живот, за да живея достойно дните си на човек и личност. И тази тяхна книга е не просто четиво, а четиво за осъзнаване и пробуждане. Време е! (Боян Петков)

Тази книга… тя ме накара да повярвам, че ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО без оправдания, без отлагане и без страх. Аз се променям. Всеки ден. По много. Защото разбрах, защото осъзнах, защото се пробудих за пълноценен живот в Здраве и щастие. (Лея Борисова)

статии