E-mail life@bethechangebg.com

НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака! е книга за промяната. Ако искате да водите по-здравословен начин на живот, да преборите някакви заболяване, било то рак, диабет или нещо друго, то това е вашата книга.

описание


ВСИЧКИ НАШИ КНИГИ МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ В КНИЖЕН ВАРИАНТ НА ИМЕЙЛ office@bethechangebg.com

като посочите Вашите две имена, адрес за доставка и телефон за връзка. Изпращаме Книгите с наложен платеж.

Сумата за Книгата/Книгите + стойност за доставка се оформят при получаване/взимане на пратката от Получателя. 

НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО.

ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА.

Ние победихме рака!

Една история за Страха, Вярата, Надеждата и Любовта... Една история с щастлив край.

 

       Твоческият подход в нашата Книга е необичаен. Той е смесица от информативна дидактика на важни знания за Здравето на човека, малко публицистика и откровен роман за предизвикателството „диагноза рак“, което изживяхме и продължаваме да изживяваме с нашата Житейска Мисия в помощ на хората, наречена „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“.

Написахме книгата откровено, на обикновен разбираем език, който не съдържа завоалирани научни понятия, които само пречат на хората да виждат Истината за Здравето. Искаме знанието, което имаме ние, натрупано с конкретна практика, и което може да се окаже полезно за много хора, да достигне до всеки – и до онзи, който вече знаем много, и до онзи, който прави първите си крачки към познанието за Здравето на човека.

„Нашата книга ще ви обърка, може би на места смути,

в други ще ви развесели или пък въведе в дълбоки размисли за Живота,

който живеем и начина по-който го живеем.“

Книгата ни има една единствена цел, която се прехвърля в различни състояния, за да се затвръди. И целта е да разкаже Нашата история и Пътя на Промяната, по който поехме, благодарение на диагнозата „рак“. Не се шокирайте! Да! Благодарение на рака. Всеки един от читателите с прочита на книгата разбира защо именно „благодарение на рака“...

Нашата книга няма за цел да поучава, наставлява или омаловажава усилията, които хората вече полагат за своето Здраве. Нейната основна цел е да помогне на хората да повярват, че ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО.

       Подходили сме към предизвикателството „болест“ от наша гледна точка – такава, каквато я изживяхме ние. На места емоциите ни оказват своето влияние върху начина на изразяване. Затова и някои изразни средства или характерен тон могат да се сторят фрапиращи или твърде осъдителни. Те обаче не омаловажават значението на казаното.

Основната цел за написването на нашата книга е да вдъхнови хората да повярват, че всеки един от нас може и ще се справи с предизвикателството.

Ние не говорим за оцеляване, а за Победа над болестта. Оцеляването е моментно състояние, което държи  в несигурност – подтискаща и натрапваща се. Победата е състояние на пълна убеденост в стабилитета на постигнатото, благодарение на правилните усилия и конкретни резултати.

„Когато страхът разпознае твоето слабо сърце, търси да се приюти в него, за да го изсмуче и превърне в нищо... Има смисъл да се бориш... Има смисъл да се противопоставиш, да отблъснеш нападението... и като един исполин да го накараш да замълчи завинаги. Страхът се страхува от самия себе си. Той се страхува от Любовта и Вярата. Той се страхува от тези две първоисконни сили, които, често скрити, дремят в нас, за да се покажат тогава, когато бъдат предизвикани.

Това е нашата история с диагнозата „рак“, която не ни обезвери, а пробуди за един по-добър, по-пълноценен и по-щастлив Живот.

Живот, предначертан от Пътя на Промяната!

Отвъд страха да не се довериш на конвенционалната медицина има път, който ни очаква, за да ни поведе към изконното човешко Здраве. Диагнозата не е присъда. Болестта не е наказание. Болестта е зов за пробуждане.“

Всичко, което споделяме с читателите в нашата книга, е Път на Промяната не само за хора със заболяване „рак“. Всичко, което изживяхме и продължаваме да изживяваме, е помогнало на много хора да се справят не само с рака, ала и с множество други хронични болести, които, за съжаление, вече са верни спътници на хората в 21 век. Диаграмата с предполагаемото развитие на болестите е грозна и, за съжаление, вярна.

       С книгата си ние не предлагаме курсове на лечение. Ние не предлагаме нищо, освен свобода на собствения информиран избор и лична отговорност за Здравето.

       Бихме били безкрайно щастливи, ако нашата книга попада в ръцете на читателите просто за превенция на здравния им статут. Читателят е здрав и иска да остане здрав. Това е прекрасно! Искрено вярваме, че читателите ще приемат нашия труд като един Съмишленик към здрав, дълъг, пълноценен и щастлив Живот! Би било чудесно всеки един от тях да предаде нататък Пътя на Промяната, по който върви и той.

Част от информацията в нашата книга, вероятно, ще се възприеме от читателите интуитивно, а друга може би ще им се стори, че не е за тяхното възприятие. Ние не очакваме да се съгласят с всичко. И все пак нашата книга ще ги промени. Може би просто, защото нашата история ще ги докосне със своята откровеност.

Написахме нашата книга в полза на хората, завещавайки им Здраве.

статии