E-mail life@bethechangebg.com

РАКЪТ - да оцелееш извън матрицата с Ади Цанова

Скъпи, Приятели на Здравето!

През Пролетта на тази година планирам да седна и да напиша нашата Седма Книга за Здраве, която ще говори на едно място за множеството алтернативни методи в практики на лечение на организма и най-вече онкологичните заболявания.

В подготовката за тази наша поредна важна творческа изява, в мен се породи желанието преди време да проведа наживо семинар на тема РАКЪТ – ДА ОЦЕЛЕЕШ ИЗВНЪ МАТРИЦАТА. И то да го проведа не просто като един четящ за това човек и постигнал много в личното си лечение и това на съпруга си, а преди всичко като спецалист, който работи с алтарнативни методики в практики вече 8 години върху себе си и от 7 години с хора, победили болестта рак.

Във времето обаче отложих това намерение, поради липса на конкретно време, което да отделя, за да се подготвя и за тази семинарна изява. Времето обаче настъпи и за нея, тя е планирана от мен отдавна, готова съм за нея напълно и пълноценно.

 

 

 

 

Ако търсиш начин как да се справиш с рака...

Ако Здравето ти се е влошило след стандартните процедури на лечение (химиотерапия, лъчетерапия, операция и други)...

Ако искаш да разбереш кой вид терапия е по-успешен...

Ако търсиш проверени и сигурни алтернативни методи за лечение...

Ако ти предстои да решиш кой е верният път към оздравяването...

ТОЗИ ЦЕЛОДНЕВЕН СЕМИНАР Е ЗА ТЕБ!!!

 

Тема на семинара: РАКЪТ – ДА ОЦЕЛЕЕШ ИЗВЪН МАТРИЦАТА

Дата: 18 Март 2023

място: гр. София, бул. Симеоновско шосе 110; вход за гости на комплекса /магазин Медитеранео/; по стълбите на ет. 3

адрес на офиса на БЪДИ ПРОМЯНАТА! където ще се проведе семинара: https://www.google.com/maps/dir/42.640887,23.334384/Casavino+Maxi,+%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81+%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8,+Boulevard+%22Simeonovsko+Shose+110,+1700+Kv.+Vitosha,+Sofia/@42.6418692,23.333068,19.25z/data=!4m10!4m9!1m1!4e1!1m5!1m1!1s0x40aa840fe99e80dd:0x1ebbd546932a1a1b!2m2!1d23.3343686!2d42.6418694!3e2

организатор: БЪДИ ПРОМЯНАТА! с Ади и Милен Цанови

стойност: 172 лв.

Време: 09:30 – 17:30

Програма:

09:00 – 09:30 – сладки приказки на чай, прясно изцедени сокове и жива алкална вода

09:30 – 13:00 – лекция

13:00 – 14:00 – почивка (свободно време)

14:00 – 16:30 – лекция

16:30 – 17:30 – въпроси и отговори

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ, на която да обърнете внимание!!!

ПРЕДВИД ВМЕСТИМОСТТА НА ОФИСА НИ – МЕСТАТА СА СИЛНО ОГРАНИЧЕНИ - 30 УЧАСТНИКА!

 

По повод внесената стойност за участие!

Молим ви да имате предвид, че внесената стойност за участие в семинара не може да бъде прехвърляна за други семинари, уебинари, лекционни дни, програми и прочее срещи с нас на живо или онлайн, независимо от възникналия форсмажор, който възпрепятства вашето участие, след като вече сте заплатили за него.

Всяко Събитие (а предстоящият семинар е вид събитие!) е свързано с планиране, подготовка, средства и материали, свързани с адекватното провеждане на замисленото. Ако вие се запишете за участие, а впоследствие се откажете (по ред причини, каквито и да били те по своята сила, изход и характер – тоест: независимо от силата на форсмажорното обстоятелство), ние си запазваме правото да задържим внесената сума за вашето участие. 

Как да се запиша за Семинара?

Стъпка 1ва:

Отправете имейл на office@bethechangebg.com с тема: Желая да участвам в семинара на (посочвате датата и темата на семинара) и посочвате Вашите: две имена + адрес по лична карта + телефон за връзка. Въз основа на тези данни от офиса на БЪДИ ПРОМЯНАТА! ще издадат фактура, която ще бъде върната до вас, по която следва да внесете посочената сума в посочения срок (дата на падеж – датата е посочена на фактурата горе вдясно). Ако не внесете такса участие до този срок, ние освобождаваме мястото за друг участник, тъй като местата са силно ограничени.

Мога ли да платя по друг начин?

Не, стойността за Семанара се внася само по банков път срещу издадена предварително фактура.

Стъпка 2ра: 

В деня на семинара бъдете на следния адрес навреме (09:30), за да не изпуснете сладките приказки на чай и прясно изцедени сокове: София, бул. Симеоновско шосе 110

Мога ли да преотстъпя мястото си на мой Приятел, ако съм възпрепятстван да присъствам?

Да, разбира се, може да го направите. Молим ви обаче предварително да ни запознаете с промяната на посочения имейл.

БЕЛЕЖКА! Не носете със себе си вода. Такава по време на семинара ще има в количества, благодарение на йонизаторите за жива алкална вода на https://tyentbulgaria.com/

 Аз, Ади Цанова, съм Вдъхновител за здрав, щастлив и пълноценен Живот. СъАвтор съм със съпруга си Милен на Книги за Здраве (НИЕ ПОБЕДИХМЕ РАКА!, 21 дни да промениш Живота си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – диагнозата рак не е присъда, ...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват..., Вкусът на Живота!, ЖИВА КЛЕТКА ЗА СУПЕР ИМУНИТЕТ – Вече не е модерно да бъдеш пациент, Наука за водата ВОДНА РЕВОЛЮЦИЯ Живот без болести). БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Житейската Мисия на Ади и Милен Цанови (www.bethechangebg.com). Аз мечтая хората да осъзнаят, че кризите са онези, които предизвикват еволюция, че кризите са поводи за спонтанна Промяна. Разбирането на това явление е и причината, и поводът да превърнем утре в Нов Живот. Мечтая хората да спрат доброволно да робуват на предразсъдъци в подчинение и с послушание да се осланят на морални клишета и да живеят в постоянен страх да не рискуват. Животът ни се предоставя само веднъж! Нима ще пропуснем шанса все пак да опитаме? Мечтая хората да се събуждат с „ЗА МЕН НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!“, защото така се променя светът. Истината е, че във всеки един от нас мъждука силата да промени нещата.  

С нетърпение очаквам нашата среща на 18 Март 2023!

Ади Цанова

 


семинари и уебинари