E-mail life@bethechangebg.com

РАКЪТ - да оцелееш извън матрицата с Ади и Милен Цанови

       Скъпи, Приятели на Здравето!

       РАКЪТ - ДА ОЦЕЛЕЕШ ИЗЪН МАТРИЦАТА  е един много силен Семинар за Здравето, който отговаря на следните важни въпроси, свързани с предизвикателството "диагноза рак":

       ЗАЩО ТЯЛОТО МИ ОБРАЗУВА КИСТИ, ФИБРОАДЕНОМИ И "ДРУГИ" ОБРАЗУВАНИЯ?    

       ПРЕВЕНЦИЯ СРЕЩУ РАКА?

       ЗАЩО ИМАМ РАК? 

       КОИ СА ПРИЧИНИТЕ ЗА ПРЕДРАКОВОТО И ОНКОЛОГИЧНОТО ЗАБОЛЯВАНИЯ? 

       КАКВО ДА ПРАВЯ? 

КОИ СА ПЪРВИТЕ СТЪПКИ, КОИТО СЛЕДВА ДА ПРЕДПРИЕМА, ПОДХОЖДАЙКИ РАЗУМНО КЪМ "СЛУЧКАТА"?

КОИ СА ВАЖНИТЕ ПРАКТИКИ, ПРЕЗ КОИТО СЛЕДВА ДА ПРЕМИНА, ЗА ДА ПОЕМА ПО ПЪТЯ НА ПРОМЕНИТЕ И ПОБЕДЯ БОЛЕСТТА? 

КОИ СА ПРИЧИНИТE ДА УСПЕЯ В БОРБАТА С ДИАГНОЗАТА И КОИ СА ПРИЧИНИТЕ ДА НЕ УСПЕЯ?

И ОЩЕ... Ако търсиш начин как да се справиш с рака... Ако Здравето ти се е влошило след стандартните процедури на лечение (химиотерапия, лъчетерапия, операция и други)... Ако искаш да разбереш кой вид терапия е по-успешен... Ако търсиш проверени и сигурни алтернативни методи за лечение... Ако ти предстои да решиш кой е верният път към оздравяването... ТОЗИ ЦЕЛОДНЕВЕН СЕМИНАР Е ЗА ТЕБ!!!

...

Тема на семинарът: РАКЪТ – ДА ОЦЕЛЕЕШ ИЗВЪН МАТРИЦАТА

Дата: 16 Март 2024 

Място: гр. София, бул. Симеоновско шосе 110; вход за гости на комплекса: през ВХОД от булеварда /магазин Медитеранео/; ще бъдете посрещнат долу - при асансьора от Член на Екипа на БЪДИ ПРОМЯНАТА! 

Адрес на офиса на БЪДИ ПРОМЯНАТА!, където ще се проведе семинара: 

https://www.google.com/maps/dir/42.640887,23.334384/Casavino+Maxi,+%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81+%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8,+Boulevard+%22Simeonovsko+Shose+110,+1700+Kv.+Vitosha,+Sofia/@42.6418692,23.333068,19.25z/data=!4m10!4m9!1m1!4e1!1m5!1m1!1s0x40aa840fe99e80dd:0x1ebbd546932a1a1b!2m2!1d23.3343686!2d42.6418694!3e2

Организатор: БЪДИ ПРОМЯНАТА! с Ади и Милен Цанови

Стойност: 352 лв.

Време: 09:00 - 18:00 

Програма:

09:00 – 09:30 – сладки приказки на чай, прясно изцедени сокове и жива алкална вода

09:30 – 13:00 – лекция

13:00 – 13:40 – обяд, осигурен от веган ресторант Soul Kitchen 

13:40 – 17:30 – лекция

17:30 – 18:30 – въпроси и отговори

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ, на която да обърнете внимание!!!  ПРЕДВИД ВМЕСТИМОСТТА НА ОФИСА НИ – МЕСТАТА СА СИЛНО ОГРАНИЧЕНИ - 25 УЧАСТНИКА!

По повод внесената стойност за участие!

Молим ви да имате предвид, че внесената стойност за участие в семинара не може да бъде прехвърляна за други семинари, уебинари, лекционни дни, програми и прочее срещи с нас на живо или онлайн, независимо от възникналия форсмажор, който възпрепятства вашето участие, след като вече сте заплатили за него. Всяко Събитие (а предстоящият семинар е вид събитие!) е свързано с планиране, подготовка, средства и материали, свързани с адекватното провеждане на замисленото. Ако вие се запишете за участие, а впоследствие се откажете (по ред причини, каквито и да били те по своята сила, изход и характер – тоест: независимо от силата на форсмажорното обстоятелство), ние си запазваме правото да задържим внесената сума за вашето участие. 

Как да се запиша за Семинара?

Стъпка 1ва:

Отправете имейл на office@bethechangebg.com с тема: Желая да участвам в семинара на (посочвате датата и темата на семинара) и посочвате Вашите: две имена + адрес по лична карта + телефон за връзка. Въз основа на тези данни от офиса на БЪДИ ПРОМЯНАТА! ще издадат фактура, която ще бъде върната до вас, по която следва да внесете посочената сума в посочения срок (дата на падеж – датата е посочена на фактурата горе вдясно). Ако не внесете такса участие до този срок, ние освобождаваме мястото за друг участник, тъй като местата са силно ограничени.

Мога ли да платя по друг начин?

Не, стойността за Семанара се внася само по банков път срещу издадена предварително фактура.

Стъпка 2ра: 

В деня на семинара бъдете на следния адрес навреме (09:00), за да не изпуснете сладките приказки на чай и прясно изцедени сокове: София, бул. Симеоновско шосе 110; Макси Клуб - при асансьора, за да Ви посрещнат.

Мога ли да преотстъпя мястото си на мой Приятел, ако съм възпрепятстван да присъствам?

Да, разбира се, може да го направите. Молим ви обаче предварително да ни запознаете с промяната на посочения имейл.

БЕЛЕЖКА! Не носете със себе си вода. Такава по време на семинара ще има в количества, благодарение на йонизаторите за жива алкална вода на https://tyentbulgaria.com/

 Аз, Ади Цанова, съм Вдъхновител за здрав, щастлив и пълноценен Живот. СъАвтор съм със съпруга си Милен на Книги за Здраве (НИЕ ПОБЕДИХМЕ РАКА!, 21 дни да промениш Живота си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – диагнозата рак не е присъда, ...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват..., Вкусът на Живота!, ЖИВА КЛЕТКА ЗА СУПЕР ИМУНИТЕТ – Вече не е модерно да бъдеш пациент, Наука за водата ВОДНА РЕВОЛЮЦИЯ Живот без болести). БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Житейската Мисия на Ади и Милен Цанови (www.bethechangebg.com). Аз мечтая хората да осъзнаят, че кризите са онези, които предизвикват еволюция, че кризите са поводи за спонтанна Промяна. Разбирането на това явление е и причината, и поводът да превърнем утре в Нов Живот. Мечтая хората да спрат доброволно да робуват на предразсъдъци в подчинение и с послушание да се осланят на морални клишета и да живеят в постоянен страх да не рискуват. Животът ни се предоставя само веднъж! Нима ще пропуснем шанса все пак да опитаме? Мечтая хората да се събуждат с „ЗА МЕН НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!“, защото така се променя светът. Истината е, че във всеки един от нас мъждука силата да промени нещата.  

С нетърпение очакваме нашата среща на 16 Март 2024! 

Ади и Милен Цанови

 


семинари и уебинари