E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

ГЛАДЪТ: ПРИЯТЕЛ И ЛЕКАРСТВО


УЕБИНАР

(онлайн семинар)

Гладът - приятел и лекарство с Ади и Милен Цанови

30 Януари 2021 г. (ден: събота)

 

       Здравейте, Променящи Живота си Приятели!

       Гладолечението като методика и практика за самолечение на огранизма продължава да вълнува много хора. Много често получаваме запитвания за практиката на този чудодеен метод, който позволява на организма да се излекува със собствени сили.

       Още въднъж благодарим от все сърце на всички Участници в нашите Семинари и Уебинари, които ни дариха със своето внимание и уважение. За нас е чест и удоволствие! Сигурни сме, че и на предстоящия Уебинар времето ни заедно ще бъде ползотворно и изпълнено с множество отговори на въпроси, свързани с Гладолечението.

 

      Какво е Уебинар?

       Важно утонение, което възниква като необходимост предвид множеството въпроси, свързани с „Какво е Уебинар?“. Уебинарът е Семинар, който се провежда онлайн. Вие сте си пред вашия компютър у дома, а ние пред нашия. Осъществяваме нашата среща с помощта на интернет връзка, камера и звук. Общуването с въпроси от страна на Участниците се осъществява в чат лента, която е достъпна на екрана и наподобява писане като в месинджър.  Всеки Участник може да задава въпроси, на които евентуално не сме отговорили или са възникнали във връзка с това, което върви като информативен материал. Удобството на този вид Онлайн Семинар е в това, че може да участвате в него, независимо къде се намирате в този даден момент – на този край на света или на онзи. Важно е да имате компютър, интернет връзка и звук. Това е бъдещето в света на образованието, защото е лесно и достъпно за всеки от всички краища на света. 

 

       Опитът от личната организация на някои от участниците в предишните Уебинари ни даде ясното знание, че някои просто не искат да четат и да обмислят, вярвайки че нещата просто ще се случат. Е, те не се случват от самосебе си, така че, моля ви, заредете се с търпение, и се отдайте на четене.

 

       Кой може да участва в уебинара?

       В Уебинар може да участва всеки, който би искал да научи повече за Гладолечението като процес, по време на който организмът се лекува със собствени сили. Идеята на този Онлайн Семинар е да ви запознае подробно с тази методика, която можете да изберете да прилагате след като получите знания и направите своя информиран избор!

 

       Тема на уебинара: Гладът – приятел и лекарство с Ади и Милен Цанови

       На този Уебинар ще споделим конкретните методика и практика на Гладолечение, които ние, Ади и Милен, прилагаме успешно, вървейки по Пътя на Промяната.

 

ЗА ГЛАДОЛЕЧЕНИЕТО ОТ „А“ до „Я“! Стъпка-по-стъпка:

подготовка за навлизане в гладолечението (подготвителни практики)

провеждане на гладолечението (как се чувстваме, какво се случва през дните, какви процеси съпътстват гладните дни)

излизане от гладолечението (как се захранваме и как продължаваме да се храним, за да бъдем здрави)

 

       Кога ще се проведе уебинара:

30 Януари 2021 г. (ден: събота)

 

       Времетраене:

13:00 – 17:00 ч.

(Софийско време!!! Споделяме Софийското време, защото често за Уебинарите се записват участници от други краища на Света)

 

       За участие в семинара:

Всеки желаещ да се включи в Уебинара слеидва да е Участник във Facebook Групата ни "Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА". Ако не сте Участник в нашата Група, молим ви да се включите на адрес: https://www.facebook.com/groups/1094768780553144

 

       Организатори:

Facebook Група „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“ – Ади и Милен Цанови

 

       С любезната подкрепа на:

Петър Петров – Създател на www.webinaria.bg

 

       Място на провеждане:

Вие пред вашия компютър, ние, Ади и Милен, пред нашия!

ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ на 30 Януари 2021 г. в 12:45 ч. в НЕТ-а!

 

      Места:

ОГРАНИЧЕНИ до 50 човека!!!

 

       Такса участие в Уебинара:

72 лв. с ДДС

 

       Начини на плащане

       Преди да пристъпим към начина на плащане, бихме искали да споделим мислите си по повод предстоящите въпроси (Винаги се намира някой, който да отправи този въпрос! Винаги! И то с нескрито неуважение!), свързани с Защо трябва да заплащаме за Уебиранара? Нали Ади и Милен правят това от сърце? Отговарям от името и на двама ни: Ние, Ади и Милен, уважаваме времето, усилията, старанията, резултатите и труда на всеки един човек, с когото ни е срещнал Живота, независимо дали тези срещи са били очаквани или неочаквани, добри или лоши, ползотворни или не. В отговор на нашето Добро поведение към Живота, очакваме и нашите време, усилия, старания, резултати и труд да бъдат възнаградени. Говорим за възнаграждение, а не за заплащане. Стойността включва, както уважението към всичко, изписано до тук, така и за труда на нашата Приятелка и Асистентка Ради Кафелова, която неуморно работи и по тези наши проекти, идеи и реализации. Също така, участието като Лектор в Платформата струва средства – месечна такса, която трябва да внасяме, за да имаме прекрасната платформа на Webinaria на наше разположение. Също така, плащаме банкови разходи по обработка на постъпилите плащания, независимо дали вие сте поели изцяло превода за ваша сметка. Така стоят банковите дела!

 

       По повод внесените такси!!!

        Моля ви да имате предвид, че внесени такси за този Уебинар не могат да бъдат прехвърляни за друг уебинар, семинар, книги или други продукти. Ако по някаква причина не сте се справили с навременното включване в Уебинара в деня на неговото провеждане, защото не сте се справили със стъпките, посочени по-долу, таксата за участие не се възстановява или прехвърля. Стъпките са подадени много конкретно, ясно и навременно. Вашата роля е да ги спазите и постигнете успех със записването за Уебинара.

 

       Единствен вариант на плащане: по банков път

ВНОС НА ТАКСИ ЩЕ СЕ ПРИЕМАТ до  28 Януари 2021 г.!!!

Т.Е. Всеки желаещ следва да оформи внос на сумата за участието си навреме, за да я видим ние до посочената дата в нашата банкова система.

 

*** ВНИМАНИЕ!!! Плащането се извърша по следния начин:

       Стъпка първа:

       Отивате в банката (или правите това от личното си електронно банкиране пред компютъра); за основание на плащане пишете следното: "Участие в уебинар" (може и на латиница „uchastie v webinar“).


       Стъпка втора:

ОБЕЗАТЕЛНО посочвате двете си имена (преводът трябва да бъде извършен от вас – лично). Ако го направи някой друг, вместо вас, ще излезе неговото име. Ако посочи този някой вашето в основанието за плащане, при нас то няма да излезе, защото редовете, които се показват в нашето електронно банкиране не побират цялата информация - т.е. ние няма да видим вашето име!!!). Можете да изпишете името си на латиница. Това не е проблем. Да не говорим, че това ще е изискването на банката в чужбина.

Ако все пак някой друг направи превода, защото вие нямате тази възможност, молим ви, пишете ни (вижте по-долу) кой за кого е направил превода, за да свържем името, регистрирано за Уебинара с плащането.

       *** Ако не бъде подадена информацията по този начин, ние не можем да разпознаем лицето „Х“, записало се в Платформата на Webinaria за Уебинара, и съответно аз не го одобрявам за участие в Уебинара, защото не го разпознавам.

 

       Стъпка трета:

Прибирате се у дома, сядате пред компютъра и ни пишете ОБЕЗАТЕЛНО имейл на life@bethechangebg.com, в който ни посочвате:

Датата на уебинара, за който се записвате (имаме различни уебинари в различни дни!)

че сумата е пусната от ваша страна

посочвате вашите две имена:

адрес по Лична карта:

телефон за връзка с Вас:

името + имейла, под които ще се явите в Платформата за Уебинара: ВНИМАНИЕ!!!

Т.е. Ако вие се изпишете в платформата на webinaria.bg като „Obicham Moreto“, а сумата постъпва от името на „Елена Младенова“, Вие трябва да споделите това с нас, иначе няма как да Ви разпознаем и дадем достъп до уебинара. Вярваме разбирате какво имам предвид!?! Молим ви също така да обясните връзката между имейл, например, adriana_cherneva и adi_tzanova, което е едно и също лице, но това знаете само вие, ала не и ние.

 

       С предишните Уебинари бе истинска мистерия кой кой е, защото участниците не подадоха информацията както трябва. Ние трябваше да харчим ценно време в разследвания и разпознавания. Моля ви, посочете вашите имена коректно, както и имейла, с който сте се регистрирали в Платформата webinaria.bg, за да свържем плащането на таксата със записалия се участник в Уебинара.

 

       *** ВНИМАНИЕ!!! Изисканите от нас данни са необходими, за да издадем фактура, което действие е наложително, тъй като сумата постъпва по нашата фирмена банкова сметка.

Ето и данните на сметката: на BG и на ENG

IBAN: BG89RZBB91551009686505

BIC: RZBBBGSF

РАЙФАЙЗЕН / RAIFFEISEN BANK

ФИРМА: СИМПЛИ РЕД ЕООД / SIMPLY RED EOOD

БУЛСТАТ: BG130527842 / BG130527842

адрес: гр. София; ж.к. Дианабад, бл. 32, вх. В, ет.7, ап.65 / SOFIA, G.K.DIANABAD, BL.32,FL.7, APT.65

МОЛ: АДРИАНА ЧЕРНЕВА-ЦАНОВА / ADRIANA CHERNEVA-TZANOVA

       *** Моля ви да имате предвид, че нас не ни интересува дали ви трябва фактура или не ви трябва такава за отчетност. Процедурата е задължителна и ние трябва да я спазим. Ние трябва да издадем обезателно фактура за направеното плащане.

       МОЛИМ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ, уважете процедурата и не затруднявайте допълнително нашето работно ежедневие!!! Ние, също като вас, сме много ангажирани и с ценно работно и лично време. Благодарим ви предварително за разбирането, отделеното време и внимание!!!

       Стъпка четвърта:

       Аз връщам имейл на Участник с потвърждение на получения негов с подадените данни тогава, когато сумата е постъпила в нашата банкова сметка. Докато тя не постъпи, аз не изпращам обратен имейл. Ако не получите от мен имейл дълго време, значи вашият имейл не е пристигнал при нас или сумата не е постъпила все още. Различните банки имат различен срок на оформяне на преводите, особено когата става дума за такива, направени извън страната ни – т.е. превод от чужбина. Изпратете отново имейла си и уведомлението, че сте внесли таксата.  

       Също така вие трябва да сте се регистрирали в Платформата webinaria.bg и записали за Уебинара. Няколко дни до Уебинара всички Участници, спазили коректно включването си, ще бъдат одобрени от мен лично в платформата на Webinaria.bg.  

       ВАЖНО ИНФО!!! ОНЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО ВЕЧЕ СА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ НА ПЛАТФОРМАТА webinaria.bg , НЕ ТРЯБВА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ ОТНОВО. ВИЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА СИ ВЛЯЗЕТЕ В ПРОФИЛА И ДА ОТИДЕТЕ НА УЕБИНАРА, който е обявен под надслов „ГЛАДЪТ – приятел и лекарство с Ади и Милен Цанови“, и да се запишете за него.

 

Всеки участник отговорно и самостоятелно се ангажира да се запише в платформата на Webinaria.bg и за Уебинара, за да бъде одобрен от мен за него. Който участник не го направи до дата 29 Януари 2021 г., няма да бъде допуснат до Уебинара. Всеки участник трябва да се е регистрирал и записал за уебинара до посочената дата.

      

      Стъпка пета:

Следете редовно СЪБИТИЕТО-то в Групата ни във фейсбук на адрес: https://www.facebook.com/groups/1094768780553144 , в което ще пускам информация за Уебинара като информационни текстове. Също така, следете и имейла, който сте подали за връзка с Вас.

 

Как да се включите в платформата за Уебинара?

       Стъпка първа:

Отивате на www.webinaria.bg

 

       Стъпка втора:

Регистирате се в Платформата. Имайте предвид че е достатъчно да се регистрирате веднъж, за да сте регистриран член на Webinaria и за бъдещи Уебинари. Т.е. Няма да правите това всеки път!

 

       Стъпка трета:

Отивате в имейл пощата си, за да потвърдите регистрацията. Вие ще получите имейл, който ще изисква това от вас.

 

       Стъпка четвърта:

Включвате се в Уебинара на следния линк:

https://webinaria.bg/събития/eventdetails/гладът-приятел-и-лекарство-с-ади-и-милен-цанови

 

       Супер важна информация!!!

       Уважаеми Дами и Господа, молим ви, не бъркайта регистрирането в платформата Webinaria.bg със записването за Уебинара. Платформата Webinaria предлага различни уебинара на различни лектори. За да попаднете на избрания от вас Уебинар (в случая за Гладолечението!!!), трябва да отидете на него (затова по-горе сме подали линк към Уебинара ни) и да се запишете. С предишните Уебинари стана ясно, че някои желаещи бъркат именно в тази стъпка. Едно е да се регистрираш в даден сайт (в случая в Webinaria.bg), а съвсем друго е да се включиш в дадено Събитие (в случая нашия Уебинар). Молим ви да имате предвид тази разлика.

 

       Стъпка пета:

В деня на Уебинара (30 Януари 2021 г.) вие влизате в платформата на webinaria в Събитието „Гладът – приятел и лекарство с Ади и Милен Цанови“ с username и password (за всеки те са различни, защото всеки се е регистрирал със собствени данни, които е запаметил някъде) в 12:45.  Някъде си ги запазете! Да не ги затриете, след като се регистрирате.

 

       ПО ВРЕМЕ НА УЕБИНАРА – т.е. по време на нашата среща в НЕТ-а – в платформата на Webinaria.bg:

Закъснелите Участници, които са заплатили таксите си, ала се включват в Събитието след неговия старт, няма да бъдат допуснати, защото това означава да спрем Уебинара, да накараме всички други, справили се със стъпките Участници, да чакат, за да сверяваме и одобряваме. Това не е уважително нито към нас, нито към другите Участници, и ние няма да го допуснем.

 

Ние, Ади и Милен, ще ОТВОРИМ СЪБИТИЕТО в 12:45. 15 минути преди 13:00, за да сме сигурни, че всеки е заел удобна позиция пред компютъра си. Зареждаме се предварително със сокове, вода и салатка. Вие можете и да си примлясквате. Ние ще сме в трета седмица Гладолечение само на вода. Разбира се, отвреме навреме ще си даваме и почивки.

 

Важно инфо!!! Ако случайно по време на семинара връзката се разпадне и не ни чувате или виждате, запазете спокойствие. Ние ще направим възможното да се включим отново, за да продължим. На разположение ще имаме две стабилни интернет връзки.

 

Очакваме с нетърпение 30 Януари 2021 г.!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ НИ ПОДКРЕПЯТЕ И ПРОМЕНЯТЕ СВЕТА ЗАЕДНО С НАС!

С пожелния за крепко здраве и успехи!

Ади и Милен Цанови

 

P.S. Ако след така подадената пълна подробна информация все пак имате въпроси, можете да ги отправите на имейл life@bethechangebg.com  При първа възможност ще отговорим на вашето запитване.