E-mail life@bethechangebg.com

ЛИЧНИ СРЕЩИ с Ади и Милен

 

Скъпи, Приятели на Здравето!

Ето че дойде време за още нещо наистина полезно във век, в който наднорменото тегло се превърна в новата реалност за мнозина. Объркани хормони, лекарствени и хранителни зависимости, лоши производствени хранителни практики, мръсни продукти, замърсени жизненоважни ресурси – въздух и вода, липса на движение и пълноценност в Живота.

Посрещам Златната Есен с още един семинар, очакващ своята публичност отдавна, на тема: ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ!

 

Избрахме дата: 9 Октомври 2021 г.

Къде: ADI’S COOK & BOOK (гр. София, ул. Будапеща 31)

Време: 09:30 – 17:30 *8 часа заедно*

Тема на семинара: ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАВАНЕ! и Защо диетите имат краткосрочен ефект върху моето тяло? Какво не правя както трябва?

 

Програма:

09:30 – 10:00 – сладки приказки на чай, прясно изцедени сокове и алкалната на вода на Yang Water

10:00 – 13:00 – лекция

13:00 – 14:00 – веган обяд! от Суралая Foods и Милен Цанов:)

14:00 – 16:30 – лекция

16:30 – 17:30 – въпроси и отговори

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ, на която да обърнете внимание!!!

ПРЕДВИД ОРГАНИЧИТЕЛНИТЕ МЕРКИ – МЕСТАТА СА СИЛНО ОГРАНИЧЕНИ!

 

Как да се запиша?

Преди да пристъпим към начина на плащане, бихме искали да споделим мислите си по повод предстоящите въпроси (Винаги се намира някой, който да отправи този въпрос! Винаги! И то с нескрито неуважение!), свързани с Защо трябва да заплащаме за семинара? Ние, Ади и Милен, уважаваме времето, усилията, старанията, резултатите и труда на всеки един човек, с когото ни е срещнал Живота, независимо дали тези срещи са били очаквани или неочаквани, добри или лоши, ползотворни или не. В отговор на нашето Добро поведение към Живота, очакваме и нашите време, усилия, старания, резултати и труд да бъдат възнаградени. Говорим за възнаграждение, а не за заплащане. Стойността включва, както уважението към всичко, изписано до тук, така и за труда на хората, ангажирани в процеса по организиране и провеждане на семинара, които работят неуморно по проекти, идеи и реализации, свързани с Мисията БЪДИ ПРОМЯНАТА!

 

По повод внесените стойности за участие!

Молим ви да имате предвид, че внесената стойност за участие в семинара не може да бъде прехвърляна за други семинари, уебинари, лекционни дни, програми и прочее срещи с нас на живо или онлайн, независимо от възникналия форсмажор, който възпрепятства вашето участие, след като вече сте заплатили за него.

Всяко Събитие (а предстоящият семинар е вид събития!) е свързано с планиране, подготовка, средства и материали, свързани с адекватното провеждане на замисленото. Ако вие се запишете за участие, а впоследствие се откажете (по ред причини, каквито и да били те по своята сила, изход и характер – тоест: независимо от силата на форсмажорното обстоятелство), ние си запазваме правото да задържим внесените суми за вашето участие.

Уверяваме ви, че предприетата финансова политика не се прилага с оглед да задоволим нещо, което не сме предложили като услуги, а с оглед: определеното количество места (т.е. конкретен брой гости, които можем да посрещнем на семинара) и поради вече направени плащания за услуги, които са оформени официално предварително с поети отговорности от наша страна.

 

Стойност на семинара: 152 лв.

 

Стъпка 1ва:

Отправете имейл на hello@bethechangebg.com с тема: Желая да участвам в семинара на 09.10.2021 и посочете Вашите: две имена + адрес по лична карта + телефон за връзка. Въз основа на тези данни от офиса на БЪДИ ПРОМЯНАТА! ще издадат фактура, която ще бъде върната до вас, по която следва да внесете посочената сума в посочения срок /дата на падеж/. Ако не внесете такса участие до този срок, ние освобождаваме мястото за друг участник, тъй като местата са силно ограничени.

 

Мога ли да платя по друг начин?

Единственият „друг начин на плащане“ е на място /но не и в деня на семинара!, а предварително/ след направена уговорка с Ради Кафелова на телефон 0877 86 86 27.

 

Стъпка 2ра: Ако имате въпроси, които искате да зададете на семинара, ви моля да ги изпратите предварително, за да съм сигурни, че ще отделя достатъчно време, за да отговоря на всички вас. Предварително разчертаното време ще ми позволи да обгърна повече отговори, повече теми и удовлетворя присъствието на всекиго, който е отделил и време, и внимание да сподели един прекрасен ден с мен, Ади. Въпросите отправяйте на life@bethechangebg.com  на вниманието на Ади.

 

Стъпка 3та: На 9 Октомври бъдете на следния адрес навреме (09:30), за да не изпуснете сладките приказки на чай и прясно изцедени сокове: гр. София, ул. Будапеща 31, голяма синя порта, изрисувана с огромни балони.

 

БЕЛЕЖКА! Не носете със себе си вода. Такава по време на семинара ще има в количества, благодарение на йонизаторите за алкална вода на Yang Water.  

 

 

 


семинари и уебинари