E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

ЛИЧНИ СРЕЩИ с Ади и Милен


Здравейте, Приятели на Здраве!

Здравейте, Уважаеми съГрупници (от ФБ Група удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА! - https://www.facebook.com/groups/1094768780553144/)!

Здравейте Променящи Живота си Приятели!

 

Заповядайте на онлайн среща с нас – Ади и Милен!!!

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР (онлайн семинар) на тема „ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – УЛТРАПРЕВЕНЦИЯ – 7ТЕ ЕЛЕМЕНТА НА ЗДРАВЕТО“ по повод предстоящата ни Оздравителна Програма, която ще се проведе в България, Сандански – Санданска Бистрица, от 1ви до 31 Октомври 2020 година в два Захода.

Заповядайте в ПРОЕКТ ЗДРАВЕ!

 

Кой може да участва в този Уебинар?

Всеки един от вас, който иска да знае повече за ПРОЕКТ ЗДРАВЕ - УЛТРАПРЕВЕНЦИЯ – 7ТЕ ЕЛЕМЕНТА НА ЗДРАВЕТО.  

 

Дата: 7 Септември 2020 г.

Брой участници: 50

*** Ако Вашето желание е да участвате в Уебинара, се запишете за него в Платформата веднага, както е посочено по-долу, за да не изпуснете възможността за него, предвид ограничения брой участници***

Времетраене: 20:00 – 22:00 /Да! Часът е верен. Навечеряйте се на спокойствие и после пред компютрите на среща с нас J/

Такса за участие: БЕЗПЛАТЕН!!!

Къде ще се проведе уебинара (онлайн семинара): в платформата на www.webinaria.bg

 

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В ПЛАТФОРМАТА за УЕБИНАРА?

Отивате на адрес www.webinaria.bg

 

Регистрирайте се в Платформата с вашите имена + потребителско име + парола + имейл + потвърдете, че не сте робот. Ще получите следното съобщение на екрана:

Вашият профил е създаден и линк за активиране е изпратен на е-мейл адреса, който сте въвели. Имайте предвид, че преди да мога да влезете, трябва да активирате вашия профил като кликнете на връзката в писмото което сте получили.

Ако вече някога във времето сте се регистрирали в тази платформа, следва да не го правите отново за този уебинар. Просто трябва да намерите потребителското си име и парола, за да влезете в сайта като регистриран потребител.

 

На имейл пощата си ще получите следния имейл:

Здравейте /името, с което сте се регистрирали/,

Благодарим Ви, че се регистрирахте в Уебинария БГ. Вашият профил е създаден и трябва да бъде активиран, преди да може да го използвате.

За да го направите кликнете на линка или го копирайте и поставете в браузъра си:

/посочва се съответния линк/

След активация може да се идентифицрате в https://webinaria.bg/, използвайки потребителското име и паролата, които сте въвели при регистрация:

Потребител: /ще се изпише вашето потребителско име, което сте задали/

 

Следва да потвърдите имейла си, както и посочено в текста по-горе тук.

След като го направите, на екрана ви ще се покаже следното съобщение:

Вашият профил е активиран успешно. Сега можете да влезете с потребителското име и паролата, която сте избрали при регистрацията.

 

Следва да наберете вашето потребителско име, с което се регистрирахте, и да наберете вашата парола.

И ето че вече сте регистрирани в Платформата на Уебинария завинаги!

Имайте предвид че е достатъчно да се регистрирате веднъж, за да сте регистриран член на Webinaria и за бъдещи Уебинари. Т.е. Няма да правите това всеки път!, ако продължите да участвате в онлайн семинари на различни теми в тази платформа.

 

Намирате по-надолу в списъка Уебинара с име „ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – УЛТРАПРЕВЕНЦИЯ – 7ТЕ ЕЛЕМЕНТА НА ЗДРАВЕТО с Ади и Милен Цанови“

Ето и линкът, който е под това заглавие:

https://webinaria.bg/събития/eventdetails/проект-здраве-ултрапревенция-7те-елемента-на-здравето-с-ади-и-милен-цанови-3

 

Кликвате върху заглавието, което ще ви се падне вдясно на снимката, и под снимката кликвате на РЕГИСТРАЦИЯ. Получавате съобщение на екрана, което гласи, че сте регистриран за Събитието – ОНЛАЙН СЕМИНАРА, ЗА КОЙТО СЕ ЗАПИСАХТЕ, И НА ИМЕЙЛ ПОЩАТА СИ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЛИНК ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В НЕГО.

 

В имейл пощата си ще намерите следното съобщение: Благодарим Ви, че се регистрирахте за ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – УЛТРАПРЕВЕНЦИЯ – 7ТЕ ЕЛЕМЕНТА НА ЗДРАВЕТО. Събитието ще стартира в ПОНЕДЕЛНИК – 7 Септември 2020 г. в 20:00 часа.

Това е Вашият персонален линк за влизане:

/ще е изписан вашия персонален линк/

Благодарим Ви за регистрацията.

Това е вашия персонален линк за достъп! СЪХРАНЕТЕ ГО!

 

МНОГО ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!

В деня на Уебинара (7 Септември 2020 г.) вие влизате в изпратения до вас персонален линк за влизане в ОНЛАЙН СЕМИНАРА НА АДИ и МИЛЕН ЦАНОВИ, който е под надслов „ПРОЕКТ ЗДРАВЕ - УЛТРАПРЕВЕНЦИЯ - 7ТЕ ЕЛЕМЕНТА НА ЗДРАВЕТО С АДИ И МИЛЕН ЦАНОВИ“ в 19:45 (тоест: по-рано във времето, за да сте сигурни, че точно в 20:00 часа ще сте на линия за старта на нашата онлайн среща).  Запазете си на сигурно и достъпно място данните, с които сте се регистрирали в сайта на www.webinaria.bg! Да не ги затриете, след като се регистрирате. Молим ви да се регистрирате предварително, а не няколко минутки преди 19:45.

ПО ВРЕМЕ НА УЕБИНАРА – т.е. по време на нашата онлайн среща на 7 Септември в 20:00 часа:

Молим ви за няколко неща! А именно: не включвайте микрофоните си. Ще имате възможност да задавате вашите въпроси в самата Платформа, когато Събитието бъде ОТВОРЕНО. Има ЧАТ лента, в която всеки може да задава въпроси. Ако всички Участници включим микрофоните си, ще стане една ужасна „боза“ от гласове, шумове, подхъркване, подкашляне и какво ли още не. Вие ще ни виждате и чувате. Ние вас няма да виждаме и чуваме. Точно в 20:05 ще стартира нашата онлайн среща!

 

Ние ще ОТВОРИМ СЪБИТИЕТО в 19:45. 15 минути преди 20:00, за да сме сигурни, че всеки е заел удобна позиция пред компютъра си.

 

ВАЖНО ИНФО!!! АКО СЛУЧАЙНО ПО ВРЕМЕ НА СЕМИНАРА ВРЪЗКАТА СЕ РАЗПАДНЕ И НЕ НИ ЧУВАТЕ ИЛИ ВИЖДАТЕ, ЗАПАЗЕТЕ СПОКОЙСТВИЕ. НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ ВЪЗМОЖНОТО ДА СЕ ВКЛЮЧИМ ОТНОВО, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИМ. НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ ЩЕ ИМАМЕ ДВЕ СТАБИЛНИ ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКИ.

 

Очакваме с нетърпение 7 Септември 2020 година, за да се впуснем в още един ПРОЕКТ ЗДРАВЕ ЗАЕДНО!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ НИ ПОДКРЕПЯТЕ И ПРОМЕНЯТЕ СВЕТА ЗАЕДНО С НАС!

С пожелния за крепко здраве и успехи!

Ади и Милен Цанови

БЪДЕТЕ ПРОМЯНАТА!