E-mail life@bethechangebg.com

...само още 5 минути време... с Ади Цанова и Лора Костова

Скъпи, Осъзнати Приятели на БЪДИ ПРОМЯНАТА! с Ади и Милен Цанови,

Времената се менят, а с тях и ние вървим към следващите промени в нашата Житейска Мисия БЪДИ ПРОМЯНАТА!, чиито устои се основават на знанието и желанието да пробуждаме за Нови Парадигми и устойчиви реализации.

НОВИТЕ ПАРАДИГМИ ПОДНАСЯТ ЖЕЛАНИЕ ЗА НОВИ ТЪРСЕНИЯ, МОТИВАЦИИ, ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА, ПРИКЛЮЧЕНИЯ. И ние, бидейки в крак с времето, сме готови да ви поднесем НОВИ ВДЪХНОВЕНИЯ. Вие само трябва да отворите умовете си за различното, нетипичното, но НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНОТО.

...само 5 минути време...

от ВДЪХНОВЕНИЕТО през ПРОМЯНАТА до УСПЕХА

истории за изгубеното време

с Ади Цанова и Лора Костова

дата: ОЧАКВАЙТЕ НОВА ДАТА ПРЕЗ М. ОКТОМВРИ 2023!  

времетраене: 09:00 – 17:30

място: гр. София, бул. Симеоновско шосе 110; вход за гости на комплекса /магазин Медитеранео/; асансьор на ет. 3, ап.

адрес на офиса на БЪДИ ПРОМЯНАТА! където ще се проведе семинара: https://www.google.com/maps/dir/42.640887,23.334384/Casavino+Maxi,+%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81+%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8,+Boulevard+%22Simeonovsko+Shose+110,+1700+Kv.+Vitosha,+Sofia/@42.6418692,23.333068,19.25z/data=!4m10!4m9!1m1!4e1!1m5!1m1!1s0x40aa840fe99e80dd:0x1ebbd546932a1a1b!2m2!1d23.3343686!2d42.6418694!3e2

организатор: БЪДИ ПРОМЯНАТА! с Ади и Милен Цанови

стойност: 172 лв.

***Броят на Участниците е ограничен: 30 госта

Програма:

09:00 – 09:30 – сладки приказки на чай, органично кафе, прясно изцедени сокове и жива алкална вода на ДОБРА ВОДА (www.dobravoda.bg)

09:30 – 13:00 – лекция

13:00 – 14:00 – почивка: свободно време

14:00 – 16:30 – лекция

16:30 – 17:30 – въпроси и отговори

 

...една история за НЕизгубеното време...

...беше 9 Октомври 2021 година...

...Тя дойде сред първите...

„Много исках да се запозная с Вас. Много сте вдъхновяващи!“ Стиснахме си приятелски ръцете. Усмихнахме се една на друга. Благодарих от сърце. Не запомних името й. Дойдоха доста хора на семинара „Здравословно отслабване“, и аз не успях да запомня нито едно име. Чувах само своето. Бях силно развълнувана от предстоящия ден. За първи път щях да водя целодневен пълноценен семинар за здравословното отслабване. Въпреки опита си на сцената, вълнението ме държеше от предишната вечер. Беше обгърнало сърцето ми и дишах учестено.

Тя приседна на последния ред в ъгъла, до прозореца. Имаше нещо в погледа й. Доза скептицизъм, неувереност, примесена с желание все пак да чуе една друга гледна точка.

Обичам да поднасям част от информацията през чувството си за хумор, за да облекча процеса на приемане. Винаги търся обект на внимание за него – съмишленик, който да откликне, така че публиката да се отпусне и повярва, че сме се събрали, не за да се обвиняваме за неправилния начин на Живот, да се сочим за миналите грешки, а за да водим приятелски разговор.

Не пое първата ми шега. Опитах пак. Но не успях и с втората. Вероятно грешах, че малките бръчки отстрани на очите й са от смях. И все пак... опитах отново. Аз обикновено не грешах никога за тези бръчки. Имам същите от смях още от 15-годишна възраст, с които се гордея най-много и до днес. ...защото са от веселие... Днес, на 47-годишна възраст, те са още по-дълбоки.

Тя поде шегата и тогава разбрах, че моята Нова Приятелка ще се смее винаги тихо, но с пълно гърло. Ще се задъхва, ще пада от стола, ще спира диша, ще кашля и всичко това... от смях.

Остана накрая по-дълго, за да стиснем отново ръцете си. „Мислех си, че вървя в правилната посока. Но тя се оказа напълно погрешната.“ „Нищо, важното е, че сега вече знаеш накъде да вървиш. Готова ли си?“. Тя каза „Да!“ през сълзи и се сбогувахме топло с „Доскоро.“.

Няколко дни по-късно пак бяхме ЗАЕДНО. Дойде на лична здравна среща с мен и биорезонансна диагностика. Оползотворихме най-ценните три часа в историята на бъдещето, което предвещаваше нещо много истинско и задълго.

Роди се откровено Приятелство под ръка с много веселие, смях и общи теми.

В ума ми отекваше „Здравейте, Ади! Аз съм Лора!“, „Много сте вдъхновяващи!“, „Мислех, че вървя в правилната посока...“, „Заемам се със себе си!“, „Искам и ще се променя!“. Последното беше най-силно, най-дръзко, най-топлещо сърцето ми на Будител за здрав, щастлив и пълноценен Живот.

След това дойде първото писмо със споделения за Пътя на Промяната – какво прави, как го прави защо го прави, как успява и то не сама, а с подкрепа у дома. След това дойде и  второто за Коледа. Беше истинско, искрено, празнично. Четях и попивах успеха на Лора. Тя наистина успяваше и то за толкова кратко време. Килограмите се топяха като лед на слънце. Тя беше щастлива.

После дойде третото писмо към края на Януари. Промяната я беше завладяла напълно и отговорно. Тя беше стъпила устойчиво на Пътя и вървеше толкова гордо по него. Тя беше горда.

Върнах кратко, ала от все сърце: „Привет, Лорка! Всичко звучи повече от прекрасно. Пътят е стабилен! Гордея се с теб! Ти си моето вдъхновение“. Как беше възможно аз да вдъхновя Лора за Големите Промени и после тя да се превърне в Мой Вдъхновител. УСПЕХЪТ! В УСПЕХЪТ СЕ КРИЕШЕ ОБЯСНЕНИЕТО.

После дойде и седмото писмо – нейната кандидатура за нашата Оздравителна програма ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! – Ултрапревенция – 7те елемента на Здравето. Можеше и да не я подава, защото аз вече знаех толкова много за Нея. Просто щях да й изпратя предложението. Но тя беше решила друго, защото искаше пак и отново да ми сподели колко силно вярва в своя успех, който вече ражда своите плодове. „И сега към големия въпрос: Ади, много искам да участвам в предстоящата програма. Чувствам се готова и за това предизвикателство.“. Задишах учестено. Не издържах да пиша – звъннах по телефона и произнесох: „Това е най-хубавото нещо, което можеш да направиш за себе си сега!“.

После сякаш всичко започна отначало, защото в ПРОЕКТ ЗДРАВЕ се опознахме по начин, по който дотогава не успяхме. Или може би просто не е било времето... тогава...

И после се случи така, че се оказахме през един много студен априлски ден пред една хижа в Чипровския Балкан със странни катерушки пред нея. Покатерихме се първи на кораба като малки деца по на пет години. Застанахме на палубата най-отпред. И се случи така... че тя избра да бъде Леонардо, а аз Кейт и запяхме много ентусиазирано, но силно фалшиво песента на Селин Дион с ясното знание, че ние не сме потъващият Титаник, а Изгряващ Тандем, чийто стремежи са също толкова изпълнени с ентусиазъм, колкото и гръмки, и много истински. Като един часовник направихме колебливо движение – песента го изискваше. И после механизмът щракна, намести се и придоби други осъзнати очертания, в които се видяхме двете, една до друга, пред хора, на сцената на Семинар за Пробуждане. Не, не беше сън, а стремеж, за който не забравихме.

  • Цановаааа, ще правим ли ние нещо с теб?
  • Много ясно, че ЩЕ! Що питаш!
  • Ами, защото Милен казва „Айде бе, момичета, време не остана за вашата идея. Ей го къде е Октомври.“

...и така в сърцата ни се роди Октомври, после 15, после ЗВЕЗДНИЯ ТАНДЕМ и „ИСТОРИИТЕ ЗА ИЗГУБЕНОТО ЧОВЕШКО ВРЕМЕ“ - Това беше и датата на Първия ни семинар от поредицата "...само още 5 минути време..."

...Лора тежеше 137 килограма при първата ни среща...

...9 месеца по-късно Лора тежи 93 килограма...

ЛОРА УСПЯ ДА ОТСЛАБНЕ. ЛОРА ОЗДРАВИ ОРГАНИЗМА СИ. ЛОРА ИМА НОВ ЖИВОТ!

АДИ И МИЛЕН ВЪРВЯТ ПО ПЪТЯ НА ПРОМЯНАТА УСТОЙЧИВО ВЕЧЕ ОСЕМ ГОДИНИ ОТ ДИАГНОЗАТА „РАК“ И „ИМАТЕ ШЕСТ МЕСЕЦА ЖИВОТ!“.

НАДЯ УСПЯ ДА ЗАВЪРШИ С УСПЕХ ДИПЛОМНАТА СИ РАБОТА В СРОК И БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЕ.

ЗАХАРИ ЗАВЪРШИ УСПЕШНО ПЪРВИЯ СИ МАРАТОН.

БОЯНА УСПЯ ДА ОТВОРИ ВРАТИТЕ НА ПЪРВИЯ ВЕГАН РЕСТОРАНТ В ГРАДА.

АЛБЕНА ПОБЕДИ ПРЕДРЪЗСЪДЪЦИТЕ СИ И ТРЪГНА ПО ПЪТЯ НА ЗДРАВЕТО УСТОЙЧИВО И БЕЗ СТРАХ ОТ НОВОТО.

ЕЛЕНА ПОБЕДИ РАКА НА ГЪРДАТА. БРАНИМИР ПОБЕДИ РАКА НА ПАНКРЕАСА. ЙОРДАН ПОБЕДИ РАКА НА СТОМАХА.

НИКОЛАЙ УСПЯ ДА ПРИВЛЕЧЕ НОВИ ИНВЕСТИТОРИ, КОИТО ПОДПОМОГНАХА НЕГОВОТО НАЧИНАНИЕ И ТО СЕ УВЕНЧА С УСПЕХ.

НИНА УСПЯ ДА СИ НАМЕРИ МЕЧТАНАТА РАБОТА.

АСЕН УСПЯ ДА ИЗКАЧИ ВРЪХ БОТЕВ ЗА ОПРЕДЕЛЕНОТО ОТ НЕГО ВРЕМЕ.

МИЛЕНА УСПЯ ДА ИЗДАДЕ ПЪРВИЯ СИ АЛБУМ СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА.

МАРИЯ УСПЯ ДА ПРИКЛЮЧИ С ПЪРВАТА СИ КНИГА НАВРЕМЕ И ТЯ СЕ УВЕНЧА С НЕОЧАКВАН УСПЕХ. БЯХА ПРОДАДЕНИ 20 000 КОПИЯ САМО ЗА ПЪРВАТА ГОДИНА.

СТЕФАНИ УСПЯ ДА ОТВОРИ ВРАТИ НА ЙОГА СТУДИОТО СИ ТОЧНО ПРЕДИ КОЛЕДА, КАКТО И БЕШЕ МЕЧТАЛА.

ВСИЧКИ ТЕ УСПЯХА! ЗАЩО ДА НЕ УСПЕЕШ И ТИ!?

Започвам от утре... Дай ми само още малко време... Само пет минути... В понеделник... След празниците... След лятото... След време... Звучи ли ти познато? 

Искаш да се промениш, но нещо все не се получава. Започваш и после се отказваш. Отлагаш, докато се откажеш. Казваш си: "Нямам воля...", "Ех, само да имах... да можех.... тогава щях...". Питаш се: „Защо другите успяват, а аз не?“, „Може би те знаят нещо повече от мен? Имат информация, която аз нямам?“, „Те са родени с късмет.“, „На него просто му върви.“. Списъкът е неизчерпаем. 

А, всъщност, знаеш ли КОЛКО Е ЛЕСНО ДА СЕ ПРОМЕНИШ?

Искаш да намериш отговор на тези въпроси,

за да продължиш напред?

Тогава те каним на в „...само 5 минути време...“,

за да научиш повече за себе си.

18 Февруари 2023

ЦЕЛОДНЕВЕН СЕМИНАР

за Осъзнати Хора

с Ади Цанова и Лора Костова

 

Човешките нужди. Осъзнаване на принадлежността във времето и мястото. Обстоятелства срещу предизвикателства. Реактивност и проактивност. Вдъхновение и промяна. Вдъхновение и мотивация. Инициатива и превенция. Разпознаване на емоциите. Мост към Здравето. Път към Промените. Действия и успех. Формула за Успешна Промяна.

 

По повод внесената стойност за участие!

Молим ви да имате предвид, че внесената стойност за участие в семинара не може да бъде прехвърляна за други семинари, уебинари, лекционни дни, програми и прочее срещи с нас на живо или онлайн, независимо от възникналия форсмажор, който възпрепятства вашето участие, след като вече сте заплатили за него.

Всяко Събитие (а предстоящият семинар е вид събитие!) е свързано с планиране, подготовка, средства и материали, свързани с адекватното провеждане на замисленото. Ако вие се запишете за участие, а впоследствие се откажете (по ред причини, каквито и да били те по своята сила, изход и характер – тоест: независимо от силата на форсмажорното обстоятелство), ние си запазваме правото да задържим внесената сума за вашето участие. 

Как да се запиша за Семинара?

Стъпка 1ва:

Отправете имейл на office@bethechangebg.com с тема: Желая да участвам в семинара на 15.10.2022 и посочете Вашите: две имена + адрес по лична карта + телефон за връзка. Въз основа на тези данни от офиса на БЪДИ ПРОМЯНАТА! ще издадат фактура, която ще бъде върната до вас, по която следва да внесете посочената сума в посочения срок /дата на падеж – датата е посочена на фактурата горе вдясно/. Ако не внесете такса участие до този срок, ние освобождаваме мястото за друг участник, тъй като местата са силно ограничени.

 

Мога ли да платя по друг начин?

Не, стойността за Семанара се внася само по банков път срещу издадена предварително фактура.

 

Стъпка 2ра: 

На 18 Февруари 2023 година бъдете на следния адрес навреме (09:00), за да не изпуснете сладките приказки на чай, органично кафе и прясно изцедени сокове: вижте адреса по-горе!!!

 

Мога ли да преотстъпя мястото си на мой Приятел, ако съм възпрепятстван да присъствам?

Да, разбира се, може да го направите. Молим ви обаче предварително да ни запознаете с рокадата на посочения имейл.

 

БЕЛЕЖКА! Не носете със себе си вода. Такава по време на семинара ще има в количества, благодарение на йонизаторите за жива алкална вода на ДОЛРА ВОДА.   

 

Аз, Ади Цанова, съм Вдъхновител за здрав, щастлив и пълноценен Живот. СъАвтор съм със съпруга си Милен на Книги за Здраве (НИЕ ПОБЕДИХМЕ РАКА!, 21 дни да промениш Живота си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – диагнозата рак не е присъда, ...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват..., Вкусът на Живота!, ЖИВА КЛЕТКА ЗА СУПЕР ИМУНИТЕТ – Вече не е модерно да бъдеш пациент, Наука за водата ВОДНА РЕВОЛЮЦИЯ Живот без болести). БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Житейската Мисия на Ади и Милен Цанови (www.bethechangebg.com). Аз мечтая хората да осъзнаят, че кризите са онези, които предизвикват еволюция, че кризите са поводи за спонтанна Промяна. Разбирането на това явление е и причината, и поводът да превърнем утре в Нов Живот. Мечтая хората да спрат доброволно да робуват на предразсъдъци в подчинение и с послушание да се осланят на морални клишета и да живеят в постоянен страх да не рискуват. Животът ни се предоставя само веднъж! Нима ще пропуснем шанса все пак да опитаме? Мечтая хората да се събуждат с „ЗА МЕН НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!“, защото така се променя светът. Истината е, че във всеки един от нас мъждука силата да промени нещата.  

 

Аз, Лора Костова, се занимавам с развитието на таланти в интернационална компания, като се фокусирам върху професионалните и лидерски умения на служителите, както и върху тяхната лична ефективност и кариерно развитие. Аз мечтая всеки човек да разгърне своя потенциал и да открие най-добрата своя версия. Затова и полагам усилия да разширя понятията и хоризонтите, и да дам една различна перспектива на тези, които срещам всеки ден.

 

С нетърпение очакваме 18 Февруари 2023 година!

Ади и Лора

 


семинари и уебинари