E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

ЛИЧНИ СРЕЩИ с Ади и Милен


…ПАК и ОТНОВО ще си говорим за ЗДРАВЕ!

 

Здравейте, Радетели на Здравето! Здравейте, Променящи Живота си Приятели!

Здравейте, съГрупници от ФБ групата „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“!

Здравейте, Читатели на нашите книги „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“ и „21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ“!

Топъл „Привет!“ на Новодошлите в обществото на Пробудените хора!

 

На 16 Ноември ние, Ади и Милен, ви каним на Лична среща-семинар. Тази наша среща ще е 38 поред от старта на нашата инициатива в помощ на хората, които търсят своето Здраве – търсят отговори, подкрепа, съмишлие.

Нашата инициатива (в семинари и уебинари) за първи път стартира на 19 Март 2016 година под надслов „21 дни да промениш Живота си!“. Споделяме този факт с вас, защото сме неимоверно горди, че вече 4 години стоим плътно зад устоите на нашата Житейска Мисия в името на Здравето на хората „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“. Гордеем се и с вас, които по един или друг начин сте припознали Пътя на Промяната и за свой.

 

Ето и кои аспекти ще засегнем подробно

по време на тази наша Лична среща

  1. Поуките за Здравето от нашата Оздравителна програма на Острова на Промяната (Ко Самуи, Тайланд), която предстои да стартира за 3 година на 30 Ноември (2019) и да продължи до 1 Април 2020.
  2. Добрата вода във всеки Дом и всяко Семейство – презентация на Yang Water (ползите от йонизираната, алкалната и водородната води!)
  3. За здравето в методики и практики - Вашите въпроси – Нашите отговори

 

 

На 16 Ноември 2019 г. (ден:  малко хладно, ала слънчева събота!)

ви каним на Лична среща - Семинар с нас, Ади и Милен,

Сигурни сме, че нашата Лична среща ще е ползотворна,

много весела и както винаги... много вдъхновяваща.

 

Разбира се, тъй като срещата ще отнеме време, което искаме да споделим с вас, ще се погрижим за здравословен обяд за всеки един от вас.

По време на Личната ни среща ще можете да отправите и своите въпроси към нас,

свързани с нашата Житейска Мисия „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“.

 

Никой не е казал, че промяната е лесна! Никой!

Ала всички, които са я постигнали, казват, че си заслужава!

 

Подробно за събитието

Кога? 16 Ноември  2019 г. (ден: събота!)

Къде? ADI’S COOK & BOOK – ул. Будапеща 31, гр. София (карта: http://www.bgmaps.com/map/sofia)

с  Кого? с Ади и Милен Цанови

Такса участие: 79.00 лв.

Брой места: 40 (* местата са ограничени!)

*** ВНИМАНИЕ!!! ТОВА, ЧЕ В СЪБИТИЕТО във Facebook Групата ВИЖДАТЕ НА „ЩЕ ОТИДА“ МНОЖЕСТВО КЛИКВАНИЯ, ТОВА ВСЕ ОЩЕ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ МЕСТА НЯМА. Дали има или няма места, това зависи от броя Участници, които са внесли таксата си, която ще се приема по банков път (вижте по-долу) или чрез формата за заплащане за участието (с pay pal) в нашия уеб сайт на адрес: https://bethechangeretreat.com/course?id=Vlc1NHpwTFFyUHdFWnRVRzBWSmsrZz09  

Ако местата се изчерпат, ние закриваме събитието с уведомление, което е видимо за всички участници в нашата ФБ Група.

Времетраене

09:00 – 09:30 – посрещане на участниците в срещата

09:30 – семинарно време

13:00 – 14:00 – здравословен обяд

14:00 – 17:30 – семинарно време

 

Начини на плащане

       Преди да пристъпим към начина на плащане, бихме искали да споделим мислите си по повод предстоящите въпроси (Винаги се намира някой, който да отправи този въпрос! Винаги! И то с нескрито неуважение!), свързани с Защо трябва да заплащаме за Срещата? Нали Ади и Милен правят това от сърце? Отговарям от името и на двама ни: Ние, Ади и Милен, уважаваме времето, усилията, старанията, резултатите и труда на всеки един човек, с когото ни е срещнал Живота, независимо дали тези срещи са били очаквани или неочаквани, добри или лоши, ползотворни или не. В отговор на нашето Добро поведение към Живота, очакваме и нашите време, усилия, старания, резултати и труд да бъдат възнаградени. Говорим за възнаграждение, а не за заплащане.

Стойността включва, както уважението към всичко, изписано до тук, така и за труда на нашата Приятелка и Асистентка Ради Кафелова, която неуморно работи и по тези наши проекти, идеи и реализации. Също така, таксата участие включва и здравословния обяд, напитки и Екип за тяхното  обслужване от нашата кетеринг компания. Няма как това посрещане да е безплатно. 

 

       По повод внесените такси!!!  

      Моля ви да имате предвид, че внесени такси за тази среща не могат да бъдат прехвърляни за друг вид среща – семинари, уебинари и други инициативи, организирани от нас.

Всяко Събитие (а нашата Лична среща с вас е вид Събитие) е свързано с планиране, подготовка, кадри, средства и материали. Ако вие се запишете за участие, а впоследствие се откажете (по ред причини), ние си запазваме правото да задържим внесената такса.

Също така внесената такса гарантира факта, че вместимостта на нашата локация е ограничена, и вие я внасяте с ясното знание, че заемате конкретно място в посочената бройка, вместо може би някой друг, който не е успял да се запише, защото местата са се изчерпали.

 

       Варианти на заплащане на таксата за участие:

по банков път

чрез формата за заплащане в нашия уебсайта на адрес: https://bethechangeretreat.com/course?id=Vlc1NHpwTFFyUHdFWnRVRzBWSmsrZz09

ВНОС НА ТАКСИ ЩЕ СЕ ПРИЕМА до 13 Ноември  2019 г.!!! Всеки желаещ следва да е внесъл сумата си навреме.

 

Ако внасяте сумата по банков път

       Стъпка първа:

       Отивате в банката (или правите това от личното си електронно банкиране пред компютъра); за основание на плащане пишете следното: "Участие в семинар" (може и на латиница „uchastie v seminar“). Молим ви да извършите превода изцяло за ваша сметка. Молим ви да се съобразите с това изискване.


       Стъпка втора:

ОБЕЗАТЕЛНО посочвате двете си имена (преводът трябва да бъде извършен от вас – лично). Ако го направи някой друг, вместо вас, ще излезе неговото име. Ако посочи този някой вашето в основанието за плащане, при нас то няма да излезе, защото редовете, които се показват в нашето електронно банкиране не побират цялата информация - т.е. ние няма да видим вашето име!!!). Можете да изпишете името си на латиница. Това не е проблем. Ако все пак някой друг направи превода, защото вие нямате тази възможност, молим ви, пишете ни: кой за кого е направил превода, за да свържем името от превода с човека, когото да очакваме сутринта на 6 Април.

 

Ако внасяте таксата по банков път или

чрез pay pal през формата за плащане в нашия сайт

       Стъпка трета:

Прибирате се у дома, сядате пред компютъра и ни пишете ОБЕЗАТЕЛНО имейл на life@greenboxbg.com, в който ни посочвате:

  • че сумата е пусната от ваша страна
  • датата на личната среща, за което се записвате (следва да свържем Вас и таксата Ви за участие с тази именно Лична среща)
  • посочвате вашите три имена + ЕГН + адрес по Лична карта + актуален телефон за връзка с Вас

Т.е. Ако се изпишете ovex_dragnev@..., а се казвате Антон Драгнев, вие трябва да споделите това с нас. Иначе няма как да ви разпозная. Вярвам разбирате какво имам предвид!?!      

Повярвайте ни, много често е истинска мистерия кой кой е, защото участниците не подават прецизна информация за вноса на таксата и за себе си, и ние като едни детективи разследваме дни наред за кого става дума. А ние не бихме искали да харчим ценно време в разследвания и разпознавания. Моля ви, посочете вашите имена коректно: кой внася таксата, за кого я внася, за коя дата става дума и кой ще присъства на живо в деня на срещата.

 

       *** ВНИМАНИЕ!!! Изисканите от нас данни са необходими, за да издадем фактура, което действие е наложително, тъй като сумата постъпва по нашата фирмена банкова сметка.

Ето и данните на сметката: на BG и на ENG

IBAN: BG91FINV91501014849930

BIC: FINVBGSF

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА / FIRST INVESTMENT BANK

фирма: СИМПЛИ РЕД ЕООД / SIMPLY RED EOOD

булстат: BG130527842 / BG130527842

адрес: гр. София; ж.к. Дианабад, бл. 32, вх. В, ет.7, ап.65 / SOFIA, G.K.DIANABAD, BL.32,FL.7, APT.65

МОЛ: АДРИАНА ЧЕРНЕВА-ЦАНОВА / ADRIANA CHERNEVA-TZANOVA

       *** Моля ви да имате предвид, че нас не ни интересува дали ви трябва фактура или не ви трябва такава за отчетност. Процедурата е задължителна и ние трябва да я спазим. Ние трябва да издадем обезателно фактура за направеното плащане.

       МОЛИМ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ, уважете процедурата и не затруднявайте допълнително нашето работно ежедневие!!! Ние, също като вас, сме много ангажирани и с ценно работно и лично време.

Благодарим ви предварително за разбирането, отделеното време и внимание!!!

       Стъпка четвърта:

       Ние връщаме имейл на Участника с потвърждение на получения негов с подадените данни тогава, когато сумата е постъпила в нашата банкова сметка. Докато тя не постъпи, ние не изпращам обратен имейл. Ако не получите от мен имейл дълго време, значи вашият имейл не е пристигнал при нас или сумата не е постъпила все още. Различните банки имат различен срок на оформяне на преводите. Изчакайте няколко дни и изпратете отново имейла си и уведомлението, че сте внесли таксата. 

 

      Стъпка пета:

Следете редовно СЪБИТИЕТО-то в Групата, в което аз, Ади Цанова, ще пускам инфо за Личната среща - Семинар като информационни текстове. Също така, следете и имейла, който сте подали за връзка с Вас.

 

Очакваме с нетърпение 16 Ноември 2019 г.!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ НИ ПОДКРЕПЯТЕ И ПРОМЕНЯТЕ СВЕТА ЗАЕДНО С НАС!

С пожелания за крепко Здраве и успехи!

Ади и Милен Цанови

 

P.S. Ако след така подадената пълна подробна информация все пак имате въпроси, можете да ги отправите на имейл life@greenboxbg.com  При първа възможност ще отговорим на вашето запитване.