E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

УЛТРАПРЕВЕНЦИЯ


Здравейте Променящи Живота си Приятели!

Една от основните цели на нашата Здравна Мисия е да вървим напред в представянето на важни информации, свързани със Здравето. На досегашните ни Семинари/Уебинари си говорихме за Началото на Промяната; за лошите навици, които трябва да превърнем в добри такива; за физическата и полевата форма на човека; за здравословното хранене и здравословния двигателен режим; говорихме си за Промяната като практика за самопознание и вяра в най-доброто, на което сме способни като Личности, поели отговорност върху собственото си Здраве и Живот; отделихме прецизно време на възпитанието на децата ни в духа на Здравето, които да съпровождат житейските им дни и на Големи хора; разнищвахме неведнъж Гладолечението като методика и практика за самоизцеление на огранизма – за чудодейния метод, който позволява на организма да се излекува със собствени сили. До тук отлично!

Дойде време да обърнем особено внимание на Профилактиката на Здравния ни статут за постигане на пълна Превенция на нашето Здраве, което неминуемо ще ни осигури дълъг, пълноценен и щастлив Живот. ВРЕМЕ Е ДА СИ ПОГОВОРИМ ЗА УЛТРАПРЕВЕНЦИЯТА!

Ние, Ади и Милен, вече четири години се интересуваме изцяло от Новия вид медицина. Медицината, която акцентира върху поддържане на Здравето на хората, а не върху диагностицирането и лекуването на болести. Време е да обърнем особено внимание на Идеите на Новата Медицина, които са свързани с пълна превенция на Здравния статут на човека, за да не се стига до дисбаланс, който отключва болестите и неразположенията. Новата Медицина, която акцентира и върху възстановяването на равновесието там, където е било нарушено, за да се предотврати последвалото развитие на болестта и да се възстанови организма на човека до саморазправа с болестта без лекарства. Тази Нова медицина ние наричаме УЛТРАПРЕВЕНЦИЯ.

УЛТРАПРЕВЕНЦИЯТА означава не да сме болни и да оздравеем, а да сме здрави и да си останем здрави. Особено внимание Новата медицина, в която толкова искрено вярваме, отделя на отглеждането на поколение, което да приема Ултрапревенцията като начин на Живот.

Време е да развенчаем няколко основни мита, които наслагват стоически своите погрешни убеждения у хората и по този начин ги държат далеч от Истината за Здравето!!! Ето някои от тях:

Ние, обикновените хора, които не сме завършили медицина, не разбираме нищо!

Лекарят знае най-добре!

Гените определят всичко, което ни се случва

Лекараствата лекуват болести!

Диагнозата показва къде се крие причината!

Ако те мързи да се погрижиш сам за собственото си здраве, този Уебинар не е за теб! Ако си готов да поемеш отговорност върху собственото си Здраве и Здравето на твоите деца, този Уебинар ще ти помогне да устоиш на всеобщата критика, че няма да се справиш сам, и ще те възнагради със знания, които ще ти осигурят здрав, пълноценен и щастлив Живот! Ти решаваш! Не той, тя или обстоятелство! Ти решаваш!

Надниквайте редовно тук,

за да не изпуснете следващия уебинар по темата.