E-mail life@bethechangebg.com

Къде се разпространяват нашите книги

КУПИ НАШИТЕ КНИГИ! ЗНАЙ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕТО!
 

Здравейте, уважаеми Дами и Господа! Здравейте, Радетели на Здравето!

Всички ни ПЕТ КНИГИ заедно или  всяка поотдено можете да поръчате от нас, Ади и Милен, на адрес: office@bethechangebg.com или на тел. 0877 68 68 73

(посочи: две имена + адрес за доставка - работим с Еконт + телефон за връзка; пратката се изпраща с наложен платеж за сметка на поръчващия и се оформя при взимане на пакета от офис на Еконт или при предаване на пакета от куриера на получателя)

Със стойността на книгите може да се запознаете от следния линк: https://bethechangeretreat.com/article?id=bTRkdHpLSFRvTFNLVmpaWEcvSkhKUT09 

Ето и подробна информация за НАШИТЕ КНИГИ!

Премиерата на Нашата ПЪРВА Книга – НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. НИЕ ПОБЕДИХМЕ РАКА! се състоя на 24 Октомври 2017 г. 

Тя бе вълнуваща, вдъхновена, топла и изпълнена с много позитивизъм. Благодарим на всички Радетели на Здравето, които ни уважиха лично и споделиха Прекрасната Вечер с нас.

Премиерата на Нашата ВТОРА Книга – 21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ - диагнозата рак не е присъда се състоя на 24 Октомври 2018 година.

Тя също бе много вълнуваща и вдъхновяваща за всички гости, които споделиха ценното си житейско време с нас - Ади и Милен. Благодарим от сърце за вниманието и съмишлието за един по-добър и пълноценен Живот в Здраве и Щастие. 

Премиерата на Нашата ТРЕТА Книга - ...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват... се състоя на 25 Октомври 2019 година.

Тази наша Премиера беше по-специална, защото празнувахме раждането не само на нашата Трета Книга за Здраве, а и ПЕТ ГОДИНИ ПОБЕДА НАД ДИАГНОЗАТА РАК И "ИМАТЕ ШЕСТ МЕСЕЦА ЖИВОТ!"! 

Премиерата на нашата ЧЕТВЪРТА Книга - ВКУСЪТ НА ЖИВОТА! се състоя на 6 Декември 2020 година.

Силно специална тази Премиера премина под егидата на Семействеността. Отпразнувахме поредната силна година в Победа над болестта рак. 

Премиерата на нашата ПЕТА Книга - ЖИВА КЛЕТКА ЗА СУПЕР ИМУНИТЕТ - ВЕЧЕ НЕ Е МОДЕРНО ДА БЪДЕШ ПАЦИЕНТ се състоя на 20 Август 2021 по повод 7 години ПОБЕДА НАД БОЛЕСТТА РАК! 

Силно сме развълнувани от издаването и на тази наша книга, защото тя си позволява да обгърне още повече ценни знания за лечебните практики, побеждаващи болестта рак. 

И ПЕТТЕ НИ КНИГИ В КНИЖЕН ВАРИАНТ се разпространяват от всички големи и множество малки книжарници из страната. 

Нашите Книги с ДОСТАВКА ДО ВАШИЯ ДОМ В БЪЛГАРИЯ - можете да поръчате като ни изпратите следните данни на адрес hello@bethechangebg.com

Subject: Книгите/Книгата (посочете коя книга или кои книги) на Ади и Милен + две имена + телефон за връзка с Вас + подробен адрес за доставка (* доставката на Книгите се оформя от Получателя). Молим Ви да имате предвид, че куриерската служба, с която работим, е Еконт. 

Разбира се, помислили сме и за нашите Съмишленици и съГрупници, които живеят извън пределите на България.

ПЪРВА, ВТОРА, ТРЕТА КНИГИ и ПЕТА книги + КНИГА ПЪРВА "НИЕ ПОБЕДИХМЕ РАКА!", която е преведена на английски и руски езици, можете да изтеглите в дигитален вариант (формат: e-book) от нашия сайт: www.bethechangeretreat.com  За различните версии влезте в BG - ENG - RUS версиите на сайта ни.

Нашата Книга "ВКУСЪТ НА ЖИВОТА!" не се предлага в e-book вариант. 

Нашата Първа Книга "НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!" можете да закупите в e-book вариант на английски или руски език на адрес: 

- на английски език: https://www.kobo.com/ww/en/search?query=we+beat+cancer 

- на руски език: https://www.kobo.com/ww/en/search?query=%D0%BC%D1%8B+%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D0%B8+%D1%80%D0%B0%D0%BA 

Благодарим ви от все сърце, че сте сред Читателите на „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. НИЕ ПОБЕДИХМЕ РАКА!“ , „21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ - диагнозата рак не е присъда", "...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват...", "ВКУСЪТ НА ЖИВОТА!" и "ЖИВА КЛЕТКА ДА СУПЕР ИМУНИТЕТ - ВЕЧЕ НЕ Е МОДЕРНО ДА БЪДЕШ ПАЦИЕНТ". 

Поклон пред времето, което ще отделите, за да се запознаете с НАШАТА ИСТОРИЯ, ПОБЕДАТА НАД ДИАГНОЗАТА "РАК" И КАК ВИЕ ДА ПОБЕДИТЕ СВОЯТА БОЛЕСТ.

Бъдете здрави! Бъдете щастливи! БЪДЕТЕ ПРОМЯНАТА!