E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

Къде се разпространяват нашите книги

КУПИ НАШИТЕ КНИГИ! ЗНАЙ ПОВЕЧЕ!
 

Здравейте, уважаеми Дами и Господа!

Здравейте, Радетели на Здравето!

Ето и подробна информация за НАШИТЕ КНИГИ!

 

Премиерата на Нашата ПЪРВА Книга – НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака! се състоя на 24 Октомври 2017 г. 

Тя бе вълнуваща, вдъхновена, топла и изпълнена с много позитивизъм. Благодарим на всички Радетели на Здравето, които ни уважиха лично и споделиха Прекрасната Вечер с нас.

 

Премиерата на Нашата ВТОРА Книга – 21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ се състоя на 24 Октомври 2018 година.

Тя също бе много вълнуваща и вдъхновяваща за всички гости, които споделиха ценното си житейско време с нас - Ади и Милен. Благодарим от сърце за вниманието и съмишлието за един по-добър и пълноценен Живот в Здраве и Щастие. 

 

И ДВЕТЕ НИ КНИГИ В КНИЖЕН ВАРИАНТ се разпространяват от нашия основен дистрибутор „Буктрейдинг“. Това означава, че всяка книжарница в страната на „Буктрейдинг“ има нашите книги. Тъй като „Буктрейдинг“ предлага за разпространение Книгите ни и на много други издателства и книжарници, те могат да бъдат намерени из цялата страна в т.нар. „всички добри книжарници“, сред които „Ориндж“, „Сиела“, „Хеликон“ и много други малки, и големи. За нас е много трудно да подадем подробен списък с местата, от които Нашите Книги могат да бъдат закупени, защото „Буктрейдинг“ има множество клиенти-книжарници от цялата страна. 

 

Също така, благодарение на Вики Бисерова – наша Съмишленичка и Приятелка, нашите книги заемат достойно място и в една от най-прекрасните книжарници в България – Гринуич на бул. „Витоша“ в гр. София.

 

До дома ви в България и в чужбина книгите ни могат да се доставят от store.bg.

 

Ако сте на път, можете да закупите книгите ни от бензиностанции Лукойл.

 

Книгите ни заемат и достойно място в кабинетите-аптеки на Др. Биомастер (http://www.drbiomaster.com/contacts/), както и в магазините "Био Балев".

 

Разбира се, помислили сме и за нашите Съмишленици и съГрупници, които живеят извън пределите на България - книгите ни може да изтеглите в дигитален вариант (формат: e-book) от нашия сайт: www.bethechangeretreat.com (НАДНИКНЕТЕ В "бутон": КНИГИТЕ НА АДИ и МИЛЕН). 

 

Нашата Първа Книга "НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!" е преведена на английски език. Вие можете да я закупите в e-book вариант или книжно копие в Amazon: https://www.amazon.com/Beat-Cancer-Unread-Health-Change-ebook/dp/B07K6RSBWV/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1546416928&sr=8-1&keywords=we+beat+cancer 

 

 

 

 

 

Нашата Първа Книга на руски език е достъпна за закупуване в нашия сайт в e-book вариант: https://www.bethechangeretreat.com/book?lang=ru&id=dVJBREFDVnBpSWppVkttdzNrUVlhdz09&title=%D0%9D%D0%95%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%A7%D0%98%D0%A2%D0%90%D0%9D%D0%9D%D0%90%D0%AF_%D0%9A%D0%9D%D0%98%D0%93%D0%90_%D0%9E_%D0%97%D0%94%D0%9E%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%AC%D0%95%D0%9F%D0%A3%D0%A2%D0%AC_%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%91%D0%A3%D0%96%D0%94%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%AF%D0%9C%D1%8B_%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D0%B8_%D1%80%D0%B0%D0%BA! 

 

Ние, Ади и Милен, не поемаме ангажимент да разпространяваме самостоятелно книгите си в книжен вариант с поръчки за доставка по домовете. Оставяме хората с опит в областта да го направят по най-добрия начин и с наличния дългогодишен опит в разпространението. През нас може да се случи само поръчка на книги над 24 бр. с куриер за сметка на посрещача на пратката. Поръчката може да бъде направена на имейл: life@bethechangebg.com

 

Също така е важно да споделим, че липсата на книгите ни в книжарниците из страната не подлежи на проверка от нас, тъй като ние нямаме достъп до такъв тип информация. Т.е. навременното зареждане не зависи от нас, а от книжарницата, проявила интерес към Нашите Книги. Ние обаче сме напълно сигурни, че всеки, пожелал да има нашите книги, ще ги намери.

 

Вярваме, че с така подадената информация изчерпваме всички въпросителни по повод къде, как и какво за нашите ДВЕ КНИГИ ЗА ЗДРАВЕ.

 

Благодарим ви от все сърце, че сте сред Читателите на „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“ и „21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ". 

Поклон пред времето, което ще отделите, за да се запознаете с НАШАТА ИСТОРИЯ, ПОБЕДАТА НАД ДИАГНОЗАТА "РАК" И КАК ВИЕ ДА ПОБЕДИТЕ СВОЯТА БОЛЕСТ/БОЛЕСТИ.

 

Бъдете здрави!

Бъдете щастливи!

БЪДЕТЕ ПРОМЯНАТА!