E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

Къде се разпространяват нашите книги

КУПИ НАШИТЕ КНИГИ! ЗНАЙ ПОВЕЧЕ!
 

Здравейте, уважаеми Дами и Господа!

Здравейте, Радетели на Здравето!

Ето и подробна информация за НАШИТЕ КНИГИ!

Премиерата на Нашата ПЪРВА Книга – НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака! се състоя на 24 Октомври 2017 г. 

Тя бе вълнуваща, вдъхновена, топла и изпълнена с много позитивизъм. Благодарим на всички Радетели на Здравето, които ни уважиха лично и споделиха Прекрасната Вечер с нас.

Премиерата на Нашата ВТОРА Книга – 21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ се състоя на 24 Октомври 2018 година.

Тя също бе много вълнуваща и вдъхновяваща за всички гости, които споделиха ценното си житейско време с нас - Ади и Милен. Благодарим от сърце за вниманието и съмишлието за един по-добър и пълноценен Живот в Здраве и Щастие. 

Премиерата на Нашата ТРЕТА Книга - ...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват... се състоя на 25 Октомври 2019 година.

Тази наша Премиера беше По-специална, защото празнувахме раждането не само на нашата Трета Книга за Здраве, ала и ПЕТ ГОДИНИ ПОБЕДА НАД ДИАГНОЗАТА РАК И "ИМАТЕ ШЕСТ МЕСЕЦА ЖИВОТ!"! 

И ТРИТЕ НИ КНИГИ В КНИЖЕН ВАРИАНТ се разпространяват от нашия основен дистрибутор „Буктрейдинг“. 

Това означава, че всяка книжарница в страната на „Буктрейдинг“ има нашите книги. Тъй като „Буктрейдинг“ предлага за разпространение на Книгите ни и на много други издателства и книжарници, те могат да бъдат намерени из цялата страна в т.нар. „всички добри книжарници“, сред които „Ориндж“, „Сиела“, „Хеликон“ и много други малки и големи книжни местенца из страната. 

За нас е много трудно да подадем подробен списък с местата, от които Нашите Книги могат да бъдат закупени, защото „Буктрейдинг“ има множество клиенти-книжарници от цялата страна. 

Също така, благодарение на Вики Бисерова – наша Съмишленичка и Приятелка, нашите книги заемат достойно място и в една от най-прекрасните книжарници в България – Гринуич на бул. „Витоша“ в гр. София.

До дома ви в България и в чужбина книгите ни могат да се доставят от store.bg.

Нашата ТРИЛОГИЯ - ТОЕСТ, ТРИТЕ КНИГИ НАВЕДНЪЖ С ДОСТАВКА ДО ВАШИЯ ДОМ В БЪЛГАРИЯ - можете да закупети направо от нас като ни изпратите следните данни на адрес life@bethechangebg.com&

 

Subject: Трилогията на Ади и Милен + трите Ви имена + телефон за връзка с Вас + подробен адрес за доставка (* доставката на Книгите се покрива от получателя)

Разбира се, помислили сме и за нашите Съмишленици и съГрупници, които живеят извън пределите на България.

И ТРИТЕ НИ КНИГИ + ПРЕВОД НА ПЪРВАТА НИ КНИГА НА РУСКИ И АНГЛИЙСКИ ЕЗИЦИ можете да изтеглите в дигитален вариант (формат: e-book) от нашия сайт: www.bethechangeretreat.com  За различните версии влезте в BG - ENG - RUS версиите на сайта ни.

Нашата Първа Книга "НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!" можете да закупите в e-book вариант или в книжно копие и в Amazon: https://www.amazon.com/Beat-Cancer-Unread-Health-Change-ebook/dp/B07K6RSBWV/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1546416928&sr=8-1&keywords=we+beat+cancer 

Ние, Ади и Милен, не поемаме ангажимент да разпространяваме самостоятелно книгите си в книжен вариант с поръчки за доставка по домовете, освен при поръчка на цялата ни Трилогия.

Оставяме хората с опит в областта да го направят по най-добрия начин и с наличния дългогодишен опит в разпространението.

През нас може да се случи само поръчка на книги над 24 бр. с куриер за сметка на посрещача на пратката. Поръчката може да бъде направена на имейл: life@bethechangebg.com

Също така е важно да споделим, че липсата на книгите ни в книжарниците из страната не подлежи на проверка от нас, тъй като ние нямаме достъп до такъв тип информация.

Т.е. навременното зареждане не зависи от нас, а от книжарницата, проявила интерес към Нашите Книги. Ние обаче сме напълно сигурни, че всеки, пожелал да има нашите книги, ще ги намери.

Вярваме, че с така подадената информация изчерпваме всички въпросителни по повод къде, как и какво за нашите ТРИ КНИГИ ЗА ЗДРАВЕ.

Благодарим ви от все сърце, че сте сред Читателите на „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“ , „21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ" и "...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват...". 

Поклон пред времето, което ще отделите, за да се запознаете с НАШАТА ИСТОРИЯ, ПОБЕДАТА НАД ДИАГНОЗАТА "РАК" И КАК ВИЕ ДА ПОБЕДИТЕ СВОЯТА БОЛЕСТ/БОЛЕСТИ.

Бъдете здрави!

Бъдете щастливи!

БЪДЕТЕ ПРОМЯНАТА!